FOTO: Mark Zuckerberg se pregătește pentru bătaia cu Elon Musk, din cușca MMA. Ei sunt campionii cu care se antrenează tocilarul de la Facebook

Au început pregătirile pentru lupta dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg. Creatorul Facebook vrea să scape de eticheta de geek (tocilar). Miliardarul a început antrenamentele alături de bătăușii din UFC. 

12 iul. 2023, 12:47
FOTO: Mark Zuckerberg se pregătește pentru bătaia cu Elon Musk, din cușca MMA. Ei sunt campionii cu care se antrenează tocilarul de la Facebook

Mark Zuckerberg, într-o formă fizică mai bună ca niciodată, se antrenează alături de Israel Adesanya, campionul de la categoria mijlocie și alături de Alexander Volkanovki, campionul de la categoria ușoară.

Imaginea a fost publicată de către Israel Adesanya, pe pagina sa de Instagram. Celebrul luptător în vârstă de 33 de ani are în MMA 24 de victorii, dintre care 16 prin KO, respectiv două înfrângeri.

În kickboxing, Adesanya are 75 de victorii, dintre care 29 prin KO, respectiv 5 înfrângeri. De asemenea, el are meciuri și în box, 5 victorii, dintre care una prin KO și o înfrângere.

Pentru că MMA-ul presupune și luptă la sol, respectiv proiectări, nigerianul urmează și antrenamente de wrestling, disciplină la care este pregătit de către un român, Andrei Păuleț. Numele complet al lupătorului este Israel Mobolaji Temitayo Odunayo Oluwafemi Owolabi Adesanya.

Australianul Volkanovki are 26 de victorii, dintre care 13 prin KO și două înfrângeri în MMA. El are un singur meci în box, o victorie.

Elon Musk se pregătește alături de celebrul Georges St. Pierre. „GSP” este retras din activitate, cu 26 de victorii și două înfrângeri, retras campion, în 2017.

Suma colosală care va fi generată de meciul Elon Musk – Mark Zuckerberg, din cușca MMA

Dana White, șeful UFC, a declarat că se află deja „în stadiile incipiente” de a planifica lupta, dar nu a ezitat să-şi exprime entuziasmul pe care se aşteaptă să-l creeze meciul.

„Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare”, a comentat Dana White.

În timp ce un pay-per-view standard a UFC costă 80 de dolari, White a dezvăluit că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg.

În opinia lui Dana White, confruntarea dintre Musk, fondatorul Tesla, patron la Twitter vs. Zuckerberg, șeful Meta, fondatorul Facebook, proprietar al Instagram, va genera o sumă astronomică.

„Cred că (suma) se triplează [n.r. – faţă de meciul Mayweather-McGregor]”, a declarat el.

Cel mai bănos show pay-per-view din lume a fost meciul dintre Conor McGregor și Floyd Mayweather, din 2017, a anunțat Dana White. Spectacolul a generat încasări de 600 de milioane de dolari. Americanul