FOTO: Militarii americani au arătat semne obscene rușilor. Le-au desenat un penis

Conflictul din Ucraina oferă și momente pline de ironie. Un exemplu în acest sens a fost oferit de un avion militar american, aflat în apropierea unei baze rusești din Siria.

03 nov. 2022, 12:47
FOTO: Militarii americani au arătat semne obscene rușilor. Le-au desenat un penis

Avionul american „a desenat” un penis pe radar, prin survolarea spațiului aerian în zona bazei rusești, scrie presa internațională.

„Un avion militar american ‘a pictat un penis’ pe cer în apropierea bazei aeriene ruse, La Repubblica. Un avion de realimentare KC-135 Stratotanker a rămas timp de aproape două ore la est de Cipru, marți, în fața bazei siriene din Tartus, o fortăreață a Moscovei”, se arată într-o postare, pe Twitter.

„Operațiunea” ar fi durat două ore.

 

Avertismentul lui Mircea Geoană cu privire la războiul din Ucraina

 

Între timp, Volodimir Zelenski cere și mai multe arme, iar secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, crede că războiul din Ucraina este departe de a se încheia.

„Nu vedem de aici, de la Bruxelles (sediul NATO în Europa – n. r.), ca acest conflict să se termine curând”, a transmis Mircea Geoană, în cadrul Galei EY România 30.

Amenințările lui Vladimir Putin sunt luate în serios de către NATO, dar alianța nu a văzut mișcări de arme nucleare, a mai declarat Mircea Geoană: „Vedem ameninţări. Dar nu am văzut din partea Rusiei mişcări ale armelor nucleare. Întărim flancul estic, aducem mai multe resurse in Romania”.