FOTO! „Minora” lui George Buhnici chiar arată beton pentru vârsta ei! Soţia celui mai detestat influencer are 41 de ani şi pozează la greu în costum de baie! Imagini cu Lorena din vacanţele exotice, fără celulită şi vergeturi

"Minora" lui George Buhnici chiar arată beton pentru vârsta ei! Soţia celui mai detestat influencer are 41 de ani şi pozează la greu în costum de baie. Într-adevăr, este pe placul soţului ei, fără celulită şi vergeturi.

19 iul. 2022, 16:18

„Minora” lui George Buhnici chiar arată beton pentru vârsta ei! Fostul prezentator de la Pro TV a şocat pe toată lumea printr-o serie de declaraţii adresate femeilor, în care le sugerează să mai treacă pe la „sălică”, în loc să dea banii pe tatuaje. „Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, este o parte din declaraţia care a scandalizat întreaga ţară.

Buhnici se declară norocos cu o aşa soţie, care arată ca o minoră, precizând că acest cuvând a fost folosit drept compliment, nicidecum că ar fi atras de fminore: „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai? Dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese„.

Citeşte şi: Replica lui George Buhnici, după ce Zoso l-a făcut dolofan. Se întâmpla acum o lună: „Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming”

„Minora” lui George Buhnici chiar arată beton pentru vârsta ei

Într-adevăr, Lorena Buhnici arată demenţial la cei 41 de ani, este tonifiată, nu are celulită şi vergeturi, iar abdomenul este impecabil. Pentru a avea un asemenea fizic, soţia vloggerului are un stil de viaţă extrem de sănătos, are o alimentaţie echilibrată, iar mişcarea fizică nu lipseşte din programul ei fizic.

Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, în ultima vreme practică cel mai des pilates, despre care se spune că întăreşte musculatura, îmbunătăţeşte postura corporală, mai direct, îţi remodelează întregul corp.

Deşi multă lume se aştepta ca Lorena Buhnici să ia atitudine vizavi de vorbele dure ale soţului său, ei bine, asta nu s-a întâmplat, iar zicala „cine se aseamănă se adună” explică cel mai bine situaţia. Odată cu acest scandal, a ieşit la iveală faptul că „minora” lui Buhnici a atins vârful aroganţei, în ceea ce priveşte aspectul fizic al femeilor. În urmă cu câţiva ani, publica un mesaj răutăcios, pe Facebook, la adresa unei femei plinuţe, care era fotografiată la plajă.

Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook, potrivit Click.ro. În încurajarea sa a venit nimeni altul decât George Buhnici, care s-a grăbit să dea like postării. (Vezi AICI imaginile)

Cine este şi cu se ocupă Lorena Buhnici

George Buhnici și soția lui, Lorena, dețin împreună site-ul cavaleria.ro, cunoscut drept cea mai de succes platformă din România, dedicată bărbaților. De asemenea, ea mai deține și alte site-uri, precum lorena.ro şi casebune.ro.

Printre altele, soția lui George Buhnici realizează diverse interviuri. Despre acestea, Lorena spune că le consideră „pasiunea și refugiul meu din zona asta de bărbați cu care mă întâlnesc zilnic. Așadar, sunt omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni‘.

Lorena Buhnici a debutat în carieră de la o vârstă fragedă, mai exact de la 18 ani. A lucrat 12 ani în funcția de redactor, secretar general de redacţie, redactor-șef adjunct şi redactor-şef la revista auto a Registrului Auto Român. Mai apoi, soția lui George Buhnici a fost și Purtător de cuvânt – Registrul Auto Român (pe toată țara – 42 de filiale), Şef Birou Presă RAR.

Partenera lui George Buhnici a decis să plece după patru ani la Ministerul Transporturilor – Consilier de Imagine pentru un Secretar de Stat. Aceasta a terminat și un master la IDR (Insitutul Diplomatic Român – Relaţii Internaţionale şi Protocol). Spune ea, acest lucru a contribuit foarte mult în cariera ei diplomatică.

După toţi aceşti ani plini de muncă am ajuns la burnout. Şi am făcut o schimbare majoră. Am ajuns la digital‘, a scris Lorena Buhnici pe site-ul lorena.ro.

Între timp, Lorena Buhnici a decis să se orienteze exclusiv către zona de digital. Consideră că e mai degrabă un refugiu decât o muncă. Pe site-ul ei, ea face diverse interviuri cu diferite personalități din țara noastră, din mai multe domenii.