Replica lui George Buhnici, după ce Zoso l-a făcut dolofan. Se întâmpla acum o lună: „Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming”

Replica lui George Buhnici, după ce Zoso l-a făcut dolofan. Vali Petcu, sau Zoso, aşa cum îl cunosc internauţii, a postat un videoclip intitulat "The Buhnici Files", în care îl acuza pe fostul prezentator că nu citează sursele în cadrul review-urilor.

19 iul. 2022, 09:36
Replica lui George Buhnici, după ce Zoso l-a făcut dolofan. Se întâmpla acum o lună: „Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming”
Replica lui George Buhnici, după ce Zoso l-a făcut dolofan

Replica lui George Buhnici, după ce Zoso l-a făcut dolofan. Mai mult, bloggerul spunea despre fostul Buhnici că preia idei ale altor vloggeri pe care le prezintă ca fiind originale şi nu marchează explicit publicitatea, minţind publicul.

Citeşte şi: Soţia lui George Buhnici a jignit o femeie la mare. Lorena a postat imaginile pe Facebook: „Această balenuță cu siluetă greu de ținut în frâu”

Replica lui George Buhnici, după ce Zoso l-a făcut dolofan

Georghe Buhnici îi atrăgea atenţia lui Zoso, în urmă cu fix o lună, într-un videoclip de pe YouTube, că ar trebui să aibă un comportament matur, demn de un bărbat care are 40 de ani în momentul în care l-a catalogat pe Buhnici ca fiind dolofan. Acesta mai susţinea că va face tot ce este „moral şi legal” ca bloggerul să nu mai facă body shaming cu altă ocazie.

Buhnici şi Cadar se înţeleg bine pentru că sunt dolofani amândoi. Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentrru pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată. Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii„, îi spunea Georghe Buhnici lui Zoso.

@opportunity21 Ce parere aveți? Una spune, alta face. #misiuneatiktok #buhnici #georgebuhnici #bosyshaming #fy #romania ♬ original sound – Andrei

George Buhnici a stârnit un val de critici în spațiul public după ce a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi”, el îndemnându-le pe fete să meargă la sală. Vloggerul pare că are un comportament schimbat la 180 de grade în decurs de numai o lună, după ce i-a transmis pe 19 iunie cunoscutului blogger Zoso că nu ar trebui să îşi bată joc de înfăţişarea unei persoane, acuzându-l de body shaming, adică umilirea unei persoane pentru aspectul său fizic.