FOTO: Momente de coșmar pentru Camelia Potec, în Spania. Cum a fost jefuită fosta campioană

Momente de coșmar pentru Camelia Potec, în Spania. Președintele Federației Române de Natație a fost jefuit la Barcelona. Fosta mare campioană a oferit o primă reacție, în urma nefericitului eveniment. 

25 feb. 2023, 19:42

Hoții i-au vandalizat mașina Cameliei Potec, în această săptămână. Fosta sportivă închiriase un autoturism a cărui lunetă a fost spartă. Astfel, pungașii au fugit cu bagajele președintelui Federației de Natație.

Camelia Potec a publicat imagini de la fața locului în social media. „Jefuită în Barcelona” a notat fosta sportivă, pe Instagram.

„Sunt bine, mi-au furat doar o parte din bagaje. Şi au distrus maşina închiriată. Plus stresul, declaraţiile de la poliţie. Seară groaznică! Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă (mai repede)”, a fost mesajul Cameliei Potec.

Campioana olimpică de la Atena, de la proba de 200 de metri, a revenit în România. Verdictul anchetatorilor îl va afla de la București. În urma nefericitului eveniment, Camelia Potec a vrut să revină acasă cât mai devreme.

 

Camelia Potec cere investiții masive de la guvern

 

Între timp, Camelia Potec trage tare pentru a promova Natația, din calitatea de președinte la Federație.

„Aşteptăm ca întreaga Românie să vadă cele două medalii de aur pe care David le va arăta şi pentru a vorbi despre sport în România cred că este un pas înainte. Cred că este un lucru bun că se vorbeşte despre înot şi despre sport în general şi cred că depinde de noi toţi de cum vom înainta în a promova sportul şi de a vorbi despre ceea ce avem nevoie în sportul românesc.

Este vorba de multe lucruri, cu siguranţă că aceste lucruri vom începe să le discutăm mâine la Guvern, în faţa prim-ministrului, căruia doresc să-i mulţumesc pentru invitaţie. După care o să vorbim care vor fi paşii în a realiza ceea ce ne dorim. O infrastructură mai bună, mai multe programe de atragere a copiilor către sport şi, de ce nu, mai multe programe pentru copii, cu părinţi la sport şi în ceea ce ne priveşte la înot”, a declarat Camelia Potec.