FOTO: Nicușor Dan a fugit la mare. Primarul Capitalei, surprins în slip de bodybuilder

Primarul Capitalei și-a luat slipul și a fugit pe litoral. Nicușor Dan a dat stațiunea Olimp pentru Mamaia.

09 aug. 2023, 14:18

În plin scandal privind lipsa de apă caldă în București, zilele trecute, Nicușor Dan a dat o fugă până la mare, pentru destindere. Primarul Capitalei a fost surprins în slip, la marginea piscinei.

Nicușor Dan a fost anul trecut în stațiunea Olimp. Weekendul trecut, oficialul PMB s-a afișat la parcul de distracții Aqua Magic, însoțit de soție și copil.

Potrivit surselor Puterea.ro, primarul a fost la Aqua Magic timp de cel puțin trei zile consecutive.

În social media au apărut primele ironii la adresa primarului. Unii susțin că Dan a abordat un stil „expirat”, prea „vulgar” sau în neconcordanță cu aspectul fizic. În general, slipul scurt este îmbrăcat de bărbații cu trup atletic – înotători, culturiști etc. În general, turiștii optează pentru slip tip boxeri sau șort mai larg și mai lung, ce se apropie de genunchi.

Alții pur și simplu l-au ironizat pe primar pentru corpul de „Adonis”.

Nicușor Dan, primele explicații privind lipsa apei calde din Capitală

Nicușor Dan a revenit în București, cu o promisiune pentru cetățeni, în privința apei calde. 

În peste 6.000 de blocuri din Capitală nu este apă caldă. Potrivit edilului de la PMB mai durează câteva zile până când o parte dintre avarii vor fi remediate.

70% din blocurile din Capitală nu au în aceste zile apă caldă, iar motivul îl reprezintă avariile repetate la reţeaua de termoficare.

Potrivit aplicaţiei Termoenergetica, doar 30% din sistemul de termoficare din Capitală funcţionează la parametri normali.

„Este o lucrare amânată de foarte mult timp. E un cămin în strada Releului, pe magistrală, dat în funcțiune în 1968 și pentru care nu s-au mai făcut lucrări.

A fost obligatoriu, pentru a nu fi în situația din iarnă 2020, de a avea două sectoare fără apă – 2 și 3 – s-a luat decizia ca această lucrare pentru acest cămin să fie făcută simultan cu oprirea planificată a CET Sud.

Termenul de finalizare pentru această lucrare era anunțat pentru 11 august.

Din informațiile pe care le am, o să mai fie prelungit cu câteva zile. Când lucrarea se va finaliza, o să putem folosi CET Progresul pentru sectoarele 2, 3″, a declarat primarul Capitalei, Nicuşor Dan, într-o conferința de presă.

Credit FOTO -> Puterea.ro, ZiuaDeConstanța.ro.