Oana Lis a izbucnit în lacrimi! Care este cea mai mare dorință a soției lui Viorel Lis. ”Înainte eu nu plângeam, consideram că doar o femeie slabă plânge”

Oana Lis trece prin cea mai grea perioadă din viața sa. De când soțul său, Viorel Lis, a fost imobilizat la pat de o boală grea, echilibrul blondinei a fost dat peste cap și a fost nevoită să treacă prin situații greu de imaginat.

15 aug. 2023, 17:24
Oana Lis a izbucnit în lacrimi! Care este cea mai mare dorință a soției lui Viorel Lis. ”Înainte eu nu plângeam, consideram că doar o femeie slabă plânge”
Oana Lis a izbucnit în lacrimi! Care este cea mai mare dorință a soției lui Viorel Lis.

Oana Lis a izbucnit în lacrimi! Care este cea mai mare dorință a soției lui Viorel Lis. Deși suferă foarte mult din cauza problemelor cu care se confruntă, Oana Lis încearcă să fie puternică și să rămână pozitivă.

Citește și De ce nu mai poate pleca Oana Lis în vacanțe: „Când îți asumi o situație, aia e! Nu înseamnă că am o viață urâtă”

Oana Lis a izbucnit în lacrimi! Care este cea mai mare dorință a soției lui Viorel Lis.

Recent, soția lui Viorel Lis a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dorință a sa.

Oana Lis a dezvăluit că își dorește de foarte mulți ani foarte mult o casă la curte. Însă, acum această dorință a devenit și mai arzătoare deoarece soțul său  nu a mai ieșit din casă de câteva luni de zile din cauza problemelor de sănătate.

„Mi-aș dori să stau la o casă cu curte. Mă emoționează subiectul. Mi-ar plăcea ca si Viorel să mai iasă din curte, n-a mai ieșit din casă de vreo 6 luni și așa ar ieși și el la aer. Sunt lacrimi pentru că eu eram obișnuită să vin la emisiuni cu Viorel, sunt foarte multe amintiri pe care eu le retrăiesc, dar acum sunt singură mai mult timp.(…) Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătoasă, să fie Viorel sănătos, bunica mea, persoanele pe care le iubesc, pentru că aud de atât de multe boli și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Am și eu momente când mă simt pierdută, chiar și cu toată psihologia pe care am învățat-o, am și eu momente de deznădejde, momente în care plâng. Înainte eu nu plângeam. Deși am avut probleme în viață, consideram că doar o femeie slabă plânge, dar nu, am învățat că o femeie puternică își acceptă și vulnerabilitățile și lacrimile ne ajută să ne simțim mai bine. Am fost de multe ori pierdută, dar ce-mi dă putere este că trebuie să am grijă de Viorel, altcineva nu are cine, credința în Dumnezeu, apoi faptul că eu sunt o persoană veselă, oricât de multe probleme am eu am o scânteie în mine, îmi place să râd, să fac caterincă, să fac haz de necaz. În cele mai grele momente eu râd”, a declarat Oana Lis, potrivit kanald.ro.

 

Citește și Oana Lis, încurajată de prieteni. ”Anul trecut, Cristina Spătar voia să-și vândă aurul, că nu mai făcea față și acum e și măritată și bogată”