Oana Lis a ajuns la capătul puterilor, la 10 ani de la nunta cu Viorel Lis: ”De la tine vreau liniște”

Oana Lis este un personaj foarte cunoscut în lumea mondenă și, deși în ultimii ani i s-au rărit aparițiile la TV, este foarte activă pe rețelele de socializare. Prin intermediul Facebook-ului sau al Instagramului, soția lui Viorel Lis își menține fanii la curent cu viața personală și profesională.

02 sept. 2023, 13:38
Oana Lis a ajuns la capătul puterilor, la 10 ani de la nunta cu Viorel Lis: ”De la tine vreau liniște”

Oana Lis și-a împărtășit dorințele pe care le are, odată cu sosirea toamnei. Este bine cunoscut faptul că de ceva timp își dedică mare parte din activitățile cotidiene soțului său, Viorel Lis, care este destul de bolnav.

Fostul edil al Capitalei stă mai mult la pat, din cauză că se deplasează cu dificultate, iar anul trecut a fost operat la inimă.

”De la tine, draga Septembrie, vreau sănătate și liniște. Mă mulțumesc cu puțin și-mi este de ajuns să-i am alături pe cei dragi, să-i știu sănătoși și să-i văd fericiți. Dacă îmi oferi aceste lucruri, atunci am tot ceea ce contează!”, a transmis Oana Lis, potrivit Fanatik.

În primăvară, Oana Lis a surprins multă lume după ce a dezvăluit că a fost depistată cu cancer de piele. S-a întâmplat în timpul unui control de rutină, iar simptome nu a avut. În schimb, a avut o pată pe corp, de doi ani, pe care a tot ignorat-o.

”Acum o lună (februarie, n.r) am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”,  a spus Oana Lis în emisiunea La Măruță.

Citește și: Cum arată azi „Dulce Maria Larios” din „Îngeraşul” la 23 de ani de la terminarea telenovelei. Daniela Aedo are 28 de ani şi este de o frumuseţe aparte

După ce i-au descoperit pata, medicii i-au sugerat Oanei Lis să se opereze, iar vedeta nu a stat deloc pe gânduri. Nu a dorit să spună de la început lumii întregi că suferă de o boală gravă. Astfel, doar apropiații au știut de afecțiunea ei și i-au sărit în ajutor.

”Doar persoanele apropiate au știut. Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui.

Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții”, a mai detaliat Oana Lis.

Citește și: Gabriela Cristea a mărturisit totul despre relația cu tatăl său: ”Este foarte grav. Voi încheia capitolul ăsta”