FOTO Parcul Herăstrău, transformat în peisaj sordid, învechit şi degradat. Atac dur al PSD, la adresa primarilor Nicuşor Dan şi Clotilde Armand

Vicepreşedintele PSD Sector 1 Alexandru Petrescu îi critică pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan şi pe primarul sectorului 1, Clotilde Armand, pentru faptul că aceştia nu se ocupă de amenajarea parcului Herăstrău.

07 mai 2022, 12:16

Social-democraţii publică mai multe fotografii care prezintă coşuri de gunoi deteriorate, alei cu pavaj lipsă şi copaci netoaletaţi, scriind că „ceea ce ar trebui să fie o bijuterie de amenajare peisagistică şi exemplu de valorificare a spaţiului verde este, acum, un peisaj sordid, învechit, degradat şi lăsat de izbelişte.

Cui îi mai pasă de Parcul Herăstrău? Cu siguranţă, nu doamnei primar al sectorului 1, Clotilde Armand şi nu domnului Nicuşor Dan, primar general! (…) Clotilde Armand şi Nicuşor Dan nu par să înţeleagă importanţa istorică a acestui parc, pentru oraş dar mai ales pentru sectorul 1. Ceea ce ar trebui să fie o bijuterie de amenajare peisagistică şi exemplu de valorificare a spaţiului verde este, acum, un peisaj sordid, învechit, degradat şi lăsat de izbelişte.

Nici măcar copacii care înfloresc în această perioadă în Grădina Japoneză nu pot salva aparenţele. Un primar implicat este pe teren în fiecare zi, discută cu oamenii, vede cum arată situaţia pe stradă, în parc, peste tot, pentru a nu pierde contactul cu realitatea citadină. Nu este cazul doamnei Armand şi domnului Dan, pe care nu i-am văzut nici măcar la o plimbare scurtă prin Parcul Herăstrău”, a scris PSD, pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Clotilde Armand îi răspunde lui Nicuşor Dan după ce a aflat că nu primeşte în administraţie Parcul Herăstrău şi Cişmigiu

Comentariul privind Parcul Herăstrău este însoţit de mai multe fotografii în care se văd coşuri de gunoi deteriorate, alei cu pavaj lipsă şi copaci netoaletaţi.

Social-democraţii mai scriu că cel mai mare parc al Capitalei ar trebui să fie „un model de spaţiu de relaxare şi recreere într-un oraş verde”, un concept promovat de mulţi politicieni, dar la care niciunul dintre ei nu aderă”. Aceştia amintesc de sincopa privind gestionarea gunoiului anul trecut, în sectorul 1 în acest context scriind că „Primăria se face că munceşte şi curăţă de ochii lumii câteva petice din Parcul Herăstrău”.

Citeşte şi Haos în traficul din București. S-au montat stâlpi în jurul Fântânii Miorița (FOTO) | EXCLUSIV