FOTO: S-a aflat cine este actrița de filme pentru adulți cu care Tristan Tate are un copil

Frații Tate ar fi încercat prin diverse „trucuri" să scape din arest, însă nu au reușit. Printre argumentele invocate s-ar fi numărat faptul că au copii acasă, de care trebuie să aibă grijă. Presa de cancan a aflat cine este iubita lui Tristan Tate, care a născut un copil în urma idilei cu celebrul afacerist acuzat de proxenetism. 

11 ian. 2023, 09:52

Femeia cu care Tristan Tate este o celebră actriță de filme porno. Starleta se numește Abigail Tyson, care face milioane de euro din nudurile postate pe celebra platformă OnlyFans. Femeia în vârstă de 31 de ani face naveta între Regatul Unit al Marii Britanii, Emiratele Arabe Unite și România.

În social media, pe platformele care nu acceptă nuditate explicită, Abigail Tyson distribuie o mulțime de imagini realizate din vacanțele sale de lux. La un moment dat, presa de cancan i-a surprins pe Tristan Tate și pe Abigail Tyson în timp ce încercau să-și ascundă relația. Acum, cei doi au o fetiță, iar procurorii o bănuiesc și pe starletă de implicare în afacerile murdare.

Anul trecut, Andrew Tate și-ar fi înstrăinat compania de videochat către Georgiana Naghel, presupusa iubită a luptătorului. 12 zile mai târziu, afacerea a fost vândută către o companie cu sediul în Dubai, condusă de către Abigail Tyson.

 

Frații Tate rămân în arest

 

Marți, 10 ianuarie, frații Tate au petrecut șase ore și jumătate la Curtea de Apel București, în urma contestării deciziei judecătorilor de a-i ține pe presupușii infractori timp de 30 de zile în arest.

Frații Tate au încercat obținerea ieșirii din închisoare și aplicarea controlului judiciar din partea organelor abilitate, însă hotărârea le este nefavorabilă. Astfel, controversații britanici vor rămâne în continuare în arest, decizie salutată de psihologul criminalist Tudorel Butoi.

„Se prelungește arestul preventiv al nefericitului binom, frații Tate. Suntem confirmați integral (…) Felicit Înalta Curte!”, a notat fostul polițist, pe pagina sa de Facebook.

Totuși, avocatul fraților Tate susține că nu a încercat să-i scape din arest pe bărbații acuzați de viol și proxenetism.