FOTO: Sexy vedeta TV a ales să vorbească despre divorț. La începutul anilor 2000 a frânt inimile bărbaților români

Despărțire surprinzătoare în showbiz. Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV a decis să pună punct relației, după 15 ani de căsnicie. 

10 feb. 2023, 13:12

Kitty – Cristina Cepraga a decis să vorbească despre divorț abia după doi ani de zile. Ea se cunoștea cu fostul partener, James Goodwin, încă din copilărie. Frumoasa blondină a asemănat finalul relației cu un faliment.

„Este, fără doar și poate, un faliment. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii.

Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea”, a mărturisit Kitty, la Antena Stars.

Blondina se concentrează acum pe creșterea copilului.

„Sunt un om care a primit educația foarte serioasă, iar la asta țin foarte mult. Când ești un educat, explici lucrurile, da, avem o relație OK.

Consider că este dreptul unui copil, indiferent ce se întâmplă între părinți, care sunt două persoane adulte, să aibă dreptul să-și vadă ambii părinți. Este absolut fundamental și țin mult la acest lucru. Era delicat să nu-și vadă partea masculină din familia ei”, a mai completat Cepraga.

 

Kitty Cepraga: „Am plecat din România într-o perioadă în care eram pe val”

 

Cepraga a părăsit România în urmă cu 20 de ani, pentru a se muta în Italia. Acolo a și născut copilul, pe Aurora-May.

„Am plecat din România când eram foarte tânără şi mă bucuram de o anume glorie artistică, dar a fost o plecare asumată, cu o miză profesională mare şi cu una interioară încă şi mai mare: am plecat în Italia ca să mă lămuresc cine sunt, cu adevărat, ca om. Or, căutarea asta de sine nu ar fi putut să funcţioneze, dacă nu acceptam deplin experienţa vieţii luate de la capăt, într-o ţară străină (…)

Au fost momente, cât încă locuiam în România, în care am considerat că eram un pic nedreptăţită, în care s-au spus pe seama mea răutăţi, lucruri neadevărate… Şi-apoi, aveam 20 de ani când am devenit persoană publică. În ciuda succesului, n-aveam experienţa showbiz-ului şi riscam să ies din decor, exista pericolul ca frumoasa corabie a visurilor mele să se izbească de vreun zid.

Parţial, cel puţin, alegerea mea de a pleca din România, într-o perioadă în care eram pe val, aşa se explică, dorindu-mi însă fierbinte să-mi continui cariera, într-un fel profesionist”, a povestit Cepraga în urmă cu cinci ani, pentru AS.

 

Cine este Cătălina „Kitty” Cepraga

 

Sexy-blondina s-a născut pe 11 februarie 1980, în București. A lucrat ca VJ la postul muzical de televiziune MCM şi apoi la MTV. În Italia, unde s-a mutat, a început o carieră de actriță.

„Pe de altă parte, trebuie să recunosc că n-a fost deloc uşor. Să încerci să faci asta, mai ales în domeniul actoriei, când tu nici nu cunoşti limba acelei ţări (eu nu cunoşteam italiana când m-am mutat în Roma) e curată nebunie.

Competiţia nu se dă doar cu băştinaşii, cu vorbitorii nativi ai limbii respective, ci şi cu toate actriţele străine care vin acolo să-şi caute norocul, la fel ca tine!

Sincer, dacă acum aş fi pusă în situaţia de a mai face alegerea asta încă o dată, în condiţiile pe care le-am descris, n-aş mai avea nici energia şi nici nebunia cu care, din fericire, am fost ‘echipată’ atunci”, a mai transmis actriţa.

Printre filmele în care Cristina a apărut se numără „Milionari de Weekend”, „Dragoste pierdută”, „Moştenirea“, „The Secret of Botticelli“, „Botticelli Murders”.