FOTO Show interzis minorilor la Ferma. Anna Lesko şi Viviana Sposub s-au sărutat pătimaş în miez de noapte

Distracţie şi voie bună! De asta au avut parte concurenţii de la Ferma, două dintre concurente, Anna Lesko şi Viviana Sposub, au oferit un show interzis minorilor, sărutându-se pătimaş în miez de noapte.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 07:26

Scenele nu au fost încă difuzate, cei care urmăresc show-ul se vor delecta în această săptămână cu imaginile incendiare. Tot atunci publicul va afla numele unui nou concurent care va intra în Fermă.

Fanii nu s-au putut abţine de la comentarii şi şi-au exprimat părerea fără menajamente. Foarte bine….sunt majore, responsabile de propriile decizii”, ”Treaba lor, să facă ce vor, doar să lase bărbații însurați în pace..nevestele care cresc copiii acasă sunt convinsă că suferă când văd anumite apropieri între vulpile astea și soții lor”, ”Când te etichetezi într-un anumit mod ca Viviana si Lesko…nimic și nimeni nu mai poate cancela ceea ce ești realmente”, ”Pentru rating, fiecare concurent care participă la această emisiune este plătit în funcție de ceea ce face”, ”Sunt puse amândouă să facă treaba asta, doar pentru rating și bani, asta e Românica nene :))))))))))))))) doar am vrut democrație, avem din plin, cum e și așa zisa iubire dintre actorașul de 2 bani și prezentatoarea”, sunt comentariile fanilor emisiunii Ferma. Orășeni vs Săteni, de la Pro TV.

George Burcea şi Viviana Sposub şi-au recunoscut sentimentele: „Nu mi-am propus, dar simţeam cum mă îndrăgostesc”

Cine este concurentul-surpriză care a luat premiul de 50.000 de euro

Fanii emisiunii Ferma 2020, de la Pro TV, vor avea o mare surpriză, când vor afla cine va pune mâna pe premiul de 50.000 de euro. Chiar dacă pe micile ecrane, emisiunea este în plină desfășurare, filmările reality show-ului s-au terminat însă de ceva timp şi s-a aflat câştigătorul.

Ediția din acest an a show-ului de la PRO TV pare să aibă un deznodământ surprinzător. Premiul de 50.000 de euro pare să fie adjudecat de unul dintre concurenții-surpriză. După ce a ratat finala din 2015, în urma unei accidentări serioase, Augustin Viziru este dat drept marele câștigător al ediției de anul acesta al emisiunii, potrivit Cancan.ro.