FOTO: Soția lui Dani Oțil, certată de internauți, din cauza unui video cu copilul: „Nu mi se pare înțelept să faci asta!”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a ajuns să fie criticată de internauți, din cauza videoclipurilor postate cu copilul pe internet. Blonda l-a pus rapid la punct pe nemulțumit.

19 ian. 2023, 18:29
FOTO: Soția lui Dani Oțil, certată de internauți, din cauza unui video cu copilul: „Nu mi se pare înțelept să faci asta!”
Fiul lui Dani Oţil a împlinit un an

Gabriela Prisăcariu a devenit persoană publică de câțiva ani, iar acest statut îi dă bătăi de cap, din ce în ce mai mari. Cele mai multe nemulțumiri pare că le-a strâns modelul după ce s-a cuplat cu Dani Oțil. Astfel, popularitatea frumoasei blonde a crescut puternic, iar unii internauți au început să-i posteze comentarii acide în social media.

Gabriela Prisăcariu se bucură din plin de viața de mamă. Ea postează frecvent imagini cu copilul ei, Luca Tiago, împreună cu Dani Oțil. Din acest motiv a ajuns să fie criticată de internauți.

În această săptămână, Gabriela a publicat o filmare în care cel mic se joacă cu pisica lor, Cenușă. Unii urmăritori au perceput joaca puștiului cu animalul domestic drept un act de violență. Astfel, nu s-au putut abține și i-au transmis manechinului mesaje critice.

„Te ador și pe tine și pe cel mic, dar nu mi se pare înțelept să nu oprești chinuiala lui Cenușă. Copiii se învață de mici să atingă animalele cu blândețe. Poate este de gândit”, a scris un internaut.

Gabriela a venit cu replica:

„Dar ți se pare că îl ține cineva cu forța pe Cenușă în brațele lui Tiago?”.

 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au făcut show pe manele

 

Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani, în noiembrie 2022. Blondina a petrecut într-un mare stil, pe manele, alături de Dani Oțil.

Modelul a strălucit la propriu de ziua sa de naștere. Soția lui Dani Oțil a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, care avea și un decolteu adânc. De asemenea, aceasta a avut și un dress code atipic: toată lumea a trebuit să se îmbrace în negru. Chiar și tortul a fost în aceeași nuanță, iar pe el scria „RIP 20s”.