FOTO: Soția lui Silviu Prigoană arată fabulos la 43 de ani. Trup de top-model și chip angelic. Cu ce se ocupă blondina

Mihaela Botezatu, soția lui Silviu Prigoană, arată fabulos. Are 43 de ani, dar nu i-ai da mai mult de 30. Sibianca are un chip de păpușă și un trup zvelt, bine tonifiat. 

17 aug. 2022, 19:25

De la distanță ai spune că e Claudia Schiffer, Kate Moss ori Amber Valleta. De fapt, este partenera de viață a afaceristului Silviu Prigoană, cunoscută printre prieteni drept „Mia”.

În vârstă de 58 de ani, fostul politician are cu ce să se mândrească. A cunoscut-o pe sexy blondină în 2015, la câteva luni după divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Pe 8 martie 2016, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit. Prigoană pentru a șaptea oară, Mihaela pentru a doua oară.

Ambii au mulți copii din căsniciile precedente și se bucură din plin de prezența urmașilor în casă. Mihaela are trei copii, Ionuţ (15 ani), Ana Maria (14 ani) şi Alexandra (13 ani), iar Silviu, patru copii, pe Honorius (34 de ani) și pe Silvius (31 de ani) cu prima soție, iar din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (14 ani) şi pe Eduard (13 ani).

 

Mihaela Botezatu: „Nu sunt cu Silviu pentru banii lui!”

 

Mihaela a povestit cum a reușit Silviu Prigoană să o cucerească.

„M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit.

Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni.

Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor.

Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută”, a povestit frumoasa blondină într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Superba mamă este de profesie terapeut, specializat în probleme articulare. În trecut, ea a fost producător de produse de patiserie și cofetărie.