FOTO: Un bebeluș din România are nevoie de o minune, în prag de Crăciun. Are o boală extrem de rară: 1 caz la 1.000.000. Românii o pot salva

În timp ce mulți dintre români se pregătesc să umple mesele de Crăciun din belșug, cu bucate specifice acestei perioade, în timp ce-și fac listele de invitați, alții trăiesc o mare dramă. Un tânăr cuplu din București încearcă din răsputeri să-și salveze copilul născut de câteva săptămâni, care se confruntă cu o boală extrem de rară (n.r. - 1 la 1.000.000 de cazuri). 

19 dec. 2022, 17:48
FOTO: Un bebeluș din România are nevoie de o minune, în prag de Crăciun. Are o boală extrem de rară: 1 caz la 1.000.000. Românii o pot salva

Micuța Olivia se confruntă cu o boală extrem de rară de piele. Ea are nevoie, în primă fază, de 30.000 de euro, cât mai rapid, pentru ca părinții să poată achiziționa aparatura necesară.

RomâniaTV.net prezintă în premieră, în presa din țara noastră, povestea Oliviei și a celor doi părinți din Capitală.

 

Românii pot fi eroi, de Crăciun

 

„Cadourile nu sunt întotdeauna așa cum le așteptăm, mai ales când ne sunt oferite de viață. Pentru Cristina și Ciprian Marin, sărbătorile de anul acesta vor fi deosebite după ce în familia lor a sosit primul copil, o fetiță, doar că Olivia nu arată așa cum se așteptau cei doi proaspeți părinți.

Micuța născută prematur a venit pe lume cu ihtioză fetală (sau ihtioză Arlechin), o boală rară întinsă pe toată pielea corpului, pe care o face să arate ca o armură cu crăpături și fisuri. Din cauza aceleiași afecțiuni, pleoapele sunt întoarse, gura rămâne deschisă, iar mâinile și picioarele abia pot fi mișcate – copilul seamănă la aspect cu o păpușă clovn (de unde și denumirea de Arlechin a bolii).

De 3 săptămâni, Olivia este ținută într-un incubator steril, cu căldură, mediu umed și îngrijire constantă. Tratamentul costă 30.000€, iar familia nu mai poate să i-l asigure, astfel încât fetița să iasă din prematuritate.

Credem în oamenii care dau dovadă de omenie, de empatie. Vă rugăm să ne ajutați să ne scoatem fiica vie din spital și cu o șansă la normalitate, ne cer ajutorul Cristina și Ciprian pentru a-și salva copilul pe care și l-au dorit atât de mult.

Povestea celor doi tineri de 35 ani poate continua cu fericirea de a-și strânge în brațe fiica fără teamă și fără durere, dar pentru asta trebuie să le fim alături.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi va oferi Oliviei puterea de a depăși starea critică în care se află acum. Numai cu sprijinul nostru, această fetiță poate fi salvată!”, se arată pe pagina Salvează O Inimă.

 

Cum poate fi ajutată Olivia, bebelușul care poate beneficia de o minune, cu sprijinul românilor

 

În primă fază este nevoie de un ajutor de 30.000 de euro. 20.000 de euro deja s-au strâns. Iată detaliile pentru transfer:

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele OLIVIA MARIN

Accesează AICI pagina pentru donații și informații suplimentare. 

Olivia, bebelușul din România care se zbate între viață și moarte. Click pe linkul de mai sus pentru a-l ajuta și a vedea imaginea originală