Vedetă de la Hollywood, GOALĂ la un festival de film FOTO

Nu doar în showbiz-ul nostru divele aleg ţinute extravagante pentru a atrage atenţia. Acest lucru se întamplă peste tot în lume, char şi la Hollywood. De exemplu, o actriţă a venit la premiera propriului ei film, unde are rolul principal, îmbrăcată cu un costum croit din fâşii de material, care i-a pus la vedere toate zonele intime. Ca să îşi mai acopere puţin comorile, ea şi-a protejat zona intimă cu o floare roşie.

RomaniaTV.net
23 nov. 2014, 09:04

Bai Ling este o actriţă de origine chineză, în vârstă de 48 de ani, care s-a făcut de râs, după ce a apărut mai mult goală decât îmbrăcată, la premiera noului ei film, „The Key”, scriu cei de la Daily Mail. Ca să mai spele din rusine ea şi-a accesorizat ţinuta cu o floare de culoare roşie, care îi acoperea zona intimă.

Bai Ling joacă în acest film alături de David Arquette, iar pelicula a fost proiectată în premieră în cadrul „The Real Experimental Film Festival”, organizat la Hollywood.

Pentru că ţinuta nu era una deloc decentă, iar materialul lipsea cu desăvârşire, nici sanii actriţei nu au fost deloc ascunşi. Ea optând să-i acopere doar cu o bandă din paiete. 

Această apariţie care a dorit să fie una surprinzătoare, din păcate a determinat-o pe Bai Ling să accepte numeroasele critici din partea specialiştilor în modă.

Citeşte şi  Povestea DRAMATICĂ a uneia dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood