FOTO VIRAL: Trafic nebun în Bucureşti şi când strada e goală

O fotografie cu traficul din Bucureşti a devenit virală marţi pe reţelele de socializare. Deşi majoritatea bucureştenilor se plâng de aglomeraţia sufocantă din traficul rutier, fotografia arată că nici când strada e liberă şoferii nu sunt mai disciplinaţi.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 16:10
FOTO VIRAL: Trafic nebun în Bucureşti şi când strada e goală

Fotografia apărută marţi pe reţelele de socializare şi devenită virală în ultimele ore este făcută pe Bulevardul General Vasile Milea, pe direcţia de mers dinspre Bulevardul Iuliu Maniu spre Bulevardul Timişoara. În ea se pot observa nu mai puţin de zece autoturisme pătrunse pe linia de tramvai, care este delimitată de carosabil prin parapeţi metalici, în condiţiile în care pe stradă, pe aceeaşi porţiune, nu se află nici o maşină, doar un autobuz oprit în staţie.

Se pare că şoferii bucureşteni au dezvoltat un apetit pentru încălcarea regulilor de circulaţie, sub pretextul că traficul îi obligă să recurgă la astfel de soluţii, dar nici când circulaţia se derulează în condiţii normale ei nu renunţă la practicile care le-au intrat în reflex.