Fotografia care te va emoționa până la lacrimi. O femeie în vârstă de 98 de ani a fost surprinsă în timp ce își ține în brațe stră-stră-strănepoata

O întreagă familie s-a adunat la un azil de bătrâni pentru a surprinde momentul în care femeia în vârstă de 98 de ani își strânge în brațe stră-stră-strănepoata.

15 mart. 2023, 10:15

O familie a reușit să imortalizeze un moment pe care rar ai ocazia să-l vezi. Totul s-a întâmplat în statul Kentucky, din SUA, unde o bătrână în vârstă de 98 de ani a întâmpinat-o pe stră-stră-strănepoata ei. Femeile din șase generații au fost surprinse într-un portret de familie, cu zâmbete largi pe față, copleșite de momentul emoționant.

Femeia a fost fotografiată în timp ce o ține în brațe pe stră-stră-strănepoata ei, Zhavia Whitaker, în vârstă de șapte săptămâni, potrivit DailyStar.

Citește și: Evenimentul tragic care a îngenuncheat o întreagă familie! Un bărbat s-a stins din viață chiar la înmormântarea propiei fiice

Fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare, mai ales după ce nepoata Gracie Howell a vorbit despre descendența lor. Aceasta a dezvăluit că următorul copil născut în familie va fi descendentul cu numărul 622.

MaeDell s-a căsătorit cu primul ei soț la vârsta de 16 ani, în 1940, bărbatul fiind cu 34 de ani mai mare decât ea. Aceasta a devenit mamă vitrgă pentru 10 copii, proveniți din relațiile anterioare ale partenerului ei. Ulterior, a devenit mama biologică a 13 copii.

Cei 23 de copii au adus și ei pe lume moștenitori, familia ajungând la ordinul sutelor. Acum, MaeDell locuiește într-un azil de bătrâni și se aporpie de vârsta de 99 de ani, pe care îi va împlini în luna iulie a acestui an.

Citește și: O familie a ajuns să trăiască o poveste terifiantă, identică cu cea dintr-un film în care a jucat cu un an înainte

Experința sa cu copiii și-a spus cuvântul imediat atunci când micuța Zhavia a început să plângă, iar ea a liniștit-o imediat după ce a luat-o din brațele mamei sale.

Gracoe, nepoata bătrânei, spune că, deși bunica ei nu avea timp pentru a se ocupa de toți copiii, s-a asigurat mereu că aceștia sunt bine îngrijiți, chiar dacă vremurile erau grele.

„Nu aveam facilități moderne, nici mașină de spălat cu uscător, nici mașină de spălat vase, nici apă curentă. Adică, îmi amintesc că eram adolescentă și ea încă nu avea apă curentă”, a spus Gracie.