O familie a ajuns să trăiască o poveste terifiantă, identică cu cea dintr-un film în care a jucat cu un an înainte

O familie din statul american Ohio trece prin clipe de groază, după ce li s-a întâmplat în realitate ceea ce au jucat într-un film, cu un an înainte.

21 feb. 2023, 19:32
O familie a ajuns să trăiască o poveste terifiantă, identică cu cea dintr-un film în care a jucat cu un an înainte
O familie trăiește clipe rupte dintr-o poveste de film

Locuitorii orășelului din statul american Ohio trăiesc clipe rupte dintr-un film la realizarea căruia chiar au contribuit. După ce un tren a deraiat, dezastrul produs în film s-a petrecut și în realitate, tulburând liniștea cetățenilor.

Familia lui Ben Ratner s-a înscris în 2021 pentru a fi figurație în filmul „White Noise”, gândindu-se că va fi o experiență distractivă.

Filmul lansat în 2021, cu Adam Diver și Don Cheadle, a fost premiat la Festivalul de la Veneția. Acesta a fost filmat în Ohio și are la bază romanul lui Don DeLilo, publicat în 1985, după dezastrul chimic din Bhopal, India, în urma căruia aproape 4.000 de oameni și-au pierdut viața.

Citește și: Cele mai vizionate filme pe Netflix în prima jumătate din februarie. Ele se află în top 3

Ratner, în vârstă de 37 de ani, apare într-o scenă cu un ambuteiaj, stând într-o mașină blocată în coloana inerminabilă provocată de evacuarea masivă a orașului, după ce un tren de marfă și un camion s-au ciocnit, eveniment care a dus la o explozie în urma căreia s-a format un nor toxic.

Citește și: Cele mai așteptate filme din 2023. Ce vor putea viziona românii în cinematografe și pe platformele de streaming

Tatăl lui Ratner poară o pălărie și o pălărie, iar oamenii trec pe lângă el, în timp ce fug din oraș. Producătorii le-au spus acestora că trebuie să pară suăpărați, în timp ce înearcă să scape de efectele dezastrului.

Atât cartea, cât și filmul urmăresc povestea familiei Gladney, un cuplu de americani cu patru copii, care părăsește orașul, încercând să revină la viața obișnuită. Acum, Ratner și familia sa, soția Lindsay și cei patru copii, Lilly, Izzy, Simon și Brodie, trăiesc același scenariu, doar că în realitate.

Asemănările sunt foarte mari, iar atunci când a încercat să revadă producția, Ratner nu a putut să o facă până la final.

Dintr-o dată, a lovit prea aproape de casă. Prima jumătate a filmului este aproape exact la fel cu ce se întâmplă aici”, a spus el.