Iulian Bulai, 10 sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită: ”Să-ţi strângi şosetele aruncate aiurea prin casă şi să accepţi că soţia ta are soluţii mai bune decât ale tale”

Deputatul USR, Iulian Bulai i-a transmis liderului AUR, George Simion, 10 sfaturi pentru o căsătorie fericită alături de Ilinca.

27 aug. 2022, 20:22
Iulian Bulai, 10 sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită: ”Să-ţi strângi şosetele aruncate aiurea prin casă şi să accepţi că soţia ta are soluţii mai bune decât ale tale”

Iulian Bulai i-a urat „casă de piatră” lui George Simion, care s-a căsătorit religios cu Ilinca Munteanu în satul Oveselu din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni.

Citește și George Simion, despre ameninţarea cu bombă de la nuntă. „Bombe în capul lor. Ei cred că mai pot să ne conducă în frică, aşa cum au făcut-o 32 de ani”

Acesta i-a transmis lui Simion 10 sfaturi pentru o căsătorie fericită alături de Ilinca. Sfaturi cum ar fi să nu îşi bată soţia, să îşi crească viitorii copii fără violenţă, să îşi strângă şosetele aruncate aiurea prin casă şi să cunoască limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică, regulă pe care liderul AUR a deja a încălcat-o.

Citeste si Scandal în trupa Phoenix după ce Nicu Covaci a acceptat să cânte la nunta lui George Simion. Fost membru al trupei: „Mi-e ruşine de ruşinea lui. Cei cu coloană vertebrală au părăsit de mulţi ani grupul”

„Casă de piatră, George şi Ilinca! Sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită:

1.Să nu-ţi baţi soţia.

2. Să vă creşteţi copiii fără violenţă.

3. Să faci cina în familie de 3 ori pe săptămână.

4. Să împărţiţi în mod egal sarcinile domestice.

5. Joacă-te cu copiii în fiecare zi.

6. Să vă mutaţi repede la casa voastră.

7. Să accepţi că soţia ta are soluţii şi opinii mai bune decât ale tale.

8. Să faci curat şi să strângi şosetele aruncate aiurea în casă.

9. Să înţelegi că nu eşti proprietarul copiilor tăi, ci doar un vremelnic însoţitor.

10. Să nu te aştepţi ca soţia să te facă fericit, ci să împărtăşiţi unul cu altul din fericirea proprie”, a scris Iulian Bulai, sâmbătă pe pagina sa Facebook.

Cea mai importantă regulă în viziunea deputatul USR este că un politician trebuie să cunoască limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică, regulă pe care Simion a încălcat-o deja.

„P.S.: Să ştii limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică. Aceasta este de fapt prima regulă. Deja ai încălcat-o. Nu e bine deloc. Succes în următorii ani – e mai uşor să previi decât să repari!”, a conchis Iulian Bulai.

George şi Ilinca Simion s-a cununat religios în comuna Măciuca în cadrul unei ceremonii la care au participat 40 de preoţi, în frunte cu IPS Teodosie.

Citește și EXCLUSIV Gigi Becali, indignat de cârcotaşii care critică nunta lui George Simion: „Spun că să se sesizeze procurorii. Ce să facă procurorii, să vină să mă aresteze pe mine că îi dau brânză omului din dragoste?”