Fotografia postată de Bebeto. Anamaria Prodan a reacţionat imediat

Bebeto, fiul lui cel mic al lui Laurenţiu Reghecampf a fost cel mai afectat de divorţul dintre antrenor şi Anamaria Prodan. Mama sa spunea că acesta a devenit o umbră, la doar 13 ani. O fotografie postată recent pe reţelele de socializare de Reghe junior a uimit pe toată lumea.

19 nov. 2021, 20:05
Fotografia postată de Bebeto. Anamaria Prodan a reacţionat imediat

Fotografia postată de Bebeto, după ce Anamaria Prodan a spus că acesta suferă enorm din cauza divorţului dintre ea şi Laurenţiu Reghecampf. Reghe Junior a uimit pe toată lumea, după ce a postat pe reţelele de socializare un mesaj însoţit de o fotografie.

Fotografia postată de Bebeto, după ce mama şi tatăl său s-au despărţit

Laurenţiu Junior a fost cel care a suferit cel mai mult după ce tatăl său a anunţat că divorţează de Anamaria Prodan. La scurt timp, Bebeto a postat un mesaj dur pentru Reghe.

Citeşte şi Bebeto a izbucnit în lacrimi la lansarea cărţilor mamei sale. Anamaria Prodan: „Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă!”

„Ai murit pentru noi! Pentru totdeauna.”, a scris fiul lui Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

Ulterior, Laurențiu junior a revenit cu o nouă postare în care le-a spus prietenilor virtuali că, de fapt, mesajul postat anterior nu-i aparţine şi că i-ar fi fost spart contul.

Anamaria Prodan povestea într-o emisiune tv că fiul ei şi al antrenorului de fotbal suferă enorm din cauza divorţului.

„Copilul meu nu își dorește să aibă de-a face cu nimeni. Azi este o umbră, la 13 ani. Era o Dumnezeire de copil. dacă făcea asta când era mic, nu înțelegea! Acum însă spune că îi e rușine să iasă pe stradă.”, spunea Anamaria Prodan la Măruţă.

Lucrurile se pare că s-au aşezat pe un făgaş normal, iar Bebeto s-a împăcat cu divorţul părinţilor săi. Acesta a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care pare că este, din nou, bine. Imaginea este însoţită de următorul mesaj:

„Shorty got a thing for me ????”

Precizăm că în limba engleză, „shorty” face referire fie la o persoană scundă, fie la iubita sau prietena cuiva. „Got a thing for me” înseamnă „are o slăbiciune pentru mine”.

Anamaria Prodan a comentat imediat la postarea fiului ei cu mai multe inimioare. Şi Sarah, sora lui Bebeto, a scriu un mesaj mirat și glumeț: „Jesus”.

Citeşte şi Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă! L-a născut pe Bebeto pe semnătură!