Fotografia virală cu un curier Glovo! Bărbatul își duce copilul la școală în timp ce transportă mâncare pe bicicletă: „Erou adevărat! Îți dau lacrimile când vezi așa poză!”

Fotografia cu un curier Glovo care își transportă fetița la școală, pe bicicletă, a devenit imediat virală în mediul online! Bărbatul a fost surprins în traficul din București în timp ce livra mâncare.

23 dec. 2022, 16:41
Fotografia virală cu un curier Glovo! Bărbatul își duce copilul la școală în timp ce transportă mâncare pe bicicletă: „Erou adevărat! Îți dau lacrimile când vezi așa poză!”

Imaginea cu angajatul Glovo care îşi duce copilul la şcoală în timp ce livrează mâncare în Bucureşti, a devenit virală pe internet.

Fotografia a fost extrem de apreciată și a adunat numeroase comentarii.

Fotografia a apărut prima dată pe grupul Infotrafic Bucureşti Ilfov, iar cel care a postat-o susţine că a fost realizată pe Bulevardul Uverturii din cartierul Militari.

Citiți și: Câţi bani câştigă un curier Glovo. În doar câteva ore fac mai mulţi bani decât românii care muncesc o zi întreagă

Românii, impresionați de fotografia cu angajatul de la Glovo: „Erou adevărat!”

De asemenea, fotografia a fost distribuită și pe site-ul Reddit, acolo unde a devenit subiect de dezbateri.

„Îmi aduc aminte, în 1996, eram singur acasă cu fată de 2.5 ani și nu mai aveam bani nici de mâncare. Eram taximetrist, pe atunci. Am luat fata și am pus-o pe bancheta din spate și am ieșit la lucru. Am avut noroc că am găsit doar clienți singuri, nu în grup. Am făcut vreo 3 curse, și am mers să cumpăr pâine și parizer, iar apoi acasă. Așa a fost atunci. Poate asta e situația și la omul asta”, spune un bărbat.

„Este incredibilă și înduioșătoare poza, dar primul gând a fost că Glovo livrează copii, după m-am uitat mai bine. Lăsând gluma, jos pălăria pentru acel tată și câte eforturi depune.”

„Copiii mei adoră să îi plimb cu bicicleta (ce-i drept am scaun special pentru ei), văd ce-i în jurul lor, rețin locațiile, se pot orienta. Din mașină se uită la tetiera și habar n-au unde se află.

Fii-miu care are 2 ani mai vine și mă trage de mânecă și îmi arată scăunelul să îl scot la plimbare, problema este că nu mă încumet să merg cu ei pe bulevarde ca cel din poză și fie îi plimb pe străzi lăturalnice prin apropierea blocului fie mai folosesc trotuarul (știu este ilegal).

Pentru mine accept riscul și merg legal pe stradă cu bicla, dar doar singur, cu ei nu vreau să îi sperie vreo mașină care ne depășește la 10 cm de pedală sau mai grav să dea peste noi că stă pe telefon sau mai știu eu ce. De aceea tot încerc să conving lumea de beneficiul pistelor de biciclete, ar rezolva atât de multe probleme și ar aduce o creștere a calității vietii urbane ce mulți nu și-o pot imagina.”

„E un comentariu bun asupra capitalismului, că nu poți să îl întreții pe copil și să îi dai atenția necesară în același timp.”

„Un tată a luat o pauză și și-a luat copilul de la grădiniță, nu tot romanul are mașină”.

„Erou adevărat! Îți dau lacrimile când vezi așa poză. Tată adevărat!”

„Sincer, felicitări, măcar muncește, față de alții care au doar pretenții”, sunt doar câteva dintre reacțiile românilor care au lăudat curajul și spiritul de sacrificiu al angajatului de la Glovo.

Citiți și: Video! Câți bani câștigă un curier Glovo în Chișinău! Suma uriașă pe care o încasează lunar pentru 6 zile de lucru pe săptamână