Imagine rară cu Victor Ponta şi soţia sa, Daciana! „Mr & Mrs Smith” de România într-o ipostază extrem de elegantă FOTO

Victor Ponta şi Daciana Sârbu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din politica românească. Liderul Pro România și soția lui sunt căsătoriți de 16 ani, perioadă în care au rezistat unul lângă celălalt în ciuda scandalurilor politice şi nu numai!

09 aug. 2022, 13:26
Imagine rară cu Victor Ponta şi soţia sa, Daciana! „Mr & Mrs Smith” de România într-o ipostază extrem de elegantă FOTO
Imagine rară cu Victor Ponta şi soţia sa Daciana Sârbu

Imagine rară cu Victor Ponta şi soţia sa, Daciana! Chiar şi acum, la 16 ani de la căsătorie, dragostea dintre cei doi este mai puternică decât oricând. Recent, Daciana Sârbu a publicat în mediul online o fotografie în care ea și soţul ei arată exact ca celebrul cuplu Brad Pitt şi Angelina Jolie în la fel de celebru film „Mr & Mrs Smith”. De altfel, Daciana Sârbu a scris în dreptul imaginii „MR & MRS Smith”! Cei doi sunt îmbrăcați la patru ace, în ținute de culoare neagră, eleganți și casual în același timp, cu ochelari de soare la ochi, iar imaginea a adunat mii de like-uri într-un timp foarte scurt.

Răspunsul lui Victor Ponta, când fiica lui l-a întrebat dacă trebuie să plece din România: „Dacă Rusia atacă România, oricum va fi Al Treilea Război Mondial. Unde să te duci, în junglă?”

Daciana Sârbu și Victor Ponta au doi copii, Irina, fiica biologică, în vârstă de 14 ani, și Maria, fetița adoptivă, în vârstă de 8 ani. Fostul premier mai are un băiat, Andrei (21 de ani), din prima căsătorie.

Victor Ponta, portret de Crăciun alături de cei trei copii şi soţia Daciana. Una dintre fiice este înfiată

Victor Ponta este co-fondator și președinte al Partidului PRO Romania. A deținut funcția de prim-ministru al României din 7 mai 2012 până la demisia sa în 4 noiembrie 2015. Victor Ponta a fost președinte al Partidul Social Democrat din 2010 până în 2015 și deputat de Gorj; a fost, de asemenea, co-președinte alături de Crin Antonescu (PNL) al Uniunii Social-Liberale.