Prima fotografie cu Maria, fetiţa adoptată de Victor Ponta şi Daciana Sârbu: „Viaţa ne-a dăruit un suflet nou”

Daciana Sârbu a făcut publică prima fotografie cu Maria, fetiţa în vârstă de şase ani pe care a adoptat-o împreună cu Victor Ponta. Fostul premier al României a anunţat, marţi seară, că el şi soţia sa au înfiat un copil.

09 dec. 2020, 15:37
Prima fotografie cu Maria, fetiţa adoptată de Victor Ponta şi Daciana Sârbu: „Viaţa ne-a dăruit un suflet nou”

Prima fotografie cu Maria, fetiţa adoptată de Victor Ponta şi de soţia sa. Dacina Sârbu a postat pe Instagram o fotografie cu cele două fiice ale lor: Irina, de 12 ani, şi micuţa Maria, în vârstă de 6 ani.

Prima fotografie cu Maria, fetiţa adoptată de Victor Ponta şi de soţia sa: „Anul acesta în familia noastră a apărut Maria”

Prima fotografie cu Maria, fetiţa adoptată de Victor Ponta

„Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil.

Ne bucurăm din nou de inocenţa copilăriei şi mai prelungim puţin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi.

Vă mulţumim tuturor celor care veţi înţelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria şi să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viaţă alături de noi. #believe #hope #love #bestteam Maria Irina Andrei”, a scris Daciana Sârbu pe Instagram.

Reamintim că Victor Ponta a dezvăluit, marţi seară, la emisiunea prezentată de Denise Rifai, că el şi soţia sa, Daciana, au adoptat un copil, spunând că acum are trei copii, nu doi.

Imediat după emisiune, jurnalist a venit cu precizări despre acest subiect.

„Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la #40deIntrebari, fostul premier Victor Ponta, sa fiu eu cea care aduce toate clarificarile cu privire la marturisirea pe care a facut-o in aceasta seara, legat de faptul ca are 3 copii, si nu 2, asa cum stiam cu totii, pana acum.

Daciana si Victor Ponta au infiat o fetita! Are 6 ani si se numeste Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei si l-au dorit enorm! Asa vesti frumoase sa tot auzim!”, a povestit Denise Rifai.