Este bunică, dar are un corp de invidiat! Fotomodelul care arată SENZAŢIONAL la 56 de ani FOTO

Yasmina Rossi are 56 de ani, doi copii şi doi nepoţi, dar, în acelaşi timp, şi o carieră de fotomodel de succes.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 13:12

Yasmina Rossi, originară din Franţa, are o carieră strălucită în lumea modei, fiind imaginea a numeroase branduri internaţionale. 

Nimic neobişnuit până aici, numai că Yasmina are 56 de ani şi este bunică. In plus, franţuzoaica arată mai bine decât multe modele care se află la începutul carierei.

Modelul recunoaşte că apelează la trucuri naturiste pentru îngrijire şi are un regim alimentar sănătos, în rest nu depune mari eforturi pentru a arată ca la 20 de ani.

“Nu este un mare secret. Tot ce am facut a fost să mănânc alimente organice, cu mult timp înainte ca ele să intre în tendinţe. Îmi hidratez pielea cu ulei şi îmi fac măşti pe bază de ulei de rapiţă pentru păr. Îmi fac peeling cu ulei de măsline amestecat cu zahar. Mănânc un avocado pe zi şi numai carne organica sau peşte”, a mărturisit Yasmina pentru Sunday Times Style.

Yasmina Rossi este imaginea a nenumărate campanii de fashion şi nu pretinde că ar cunoaşte secretele tinereţii fără bătrâneţe.

Imi place la nebunie cum arăt acum. Arăt mai bine decât arătam în urmă cu 20 de ani. Corpul meu este mai frumos şi eu mă simt mai fericită decat atunci când aveam 20 de ani”, adăuga ea.

Yasmina mai dezvăluie un secret, acela că nu ia niciodată medicamente, ci are încredere în natură că o va vindeca.

„Şi, foarte important: Nu iau niciodata medicamente, dacă pot evita asta. Mai bine mă las pe mâna naturii decât să mă împotrivesc ei”, mai afirma aceasta.

Yasmina a început să practice modellingul la vârsta de 30 de ani, atunci când majoritatea modelelor îşi încetează activitatea. Ea a lucrat pentru case de modă ca Yves Saint Laurent sau Hermes. 

La 45 de ani a plecat la New York deoarece în Europa nu exista o casă de modă pentru modelele mai în vârstă.

În prezent, Yasmina apare în reclamele pentru Marks&Spencer.