Ironia sorţii: Fotomodelul care a sunat beată la 112 pentru că i se rupsese tocul a fost jefuită a doua zi

Fotomodelul Daiana Feher, cea care a sunat la 112, în primele zile ale anului, pentru a reclama disperată faptul că şi-a rupt un toc la pantofi, se reface după beţia cruntă care a ajutat-o să devină „vedetă” naţională tocmai în Spania, la Madrid.

14 ian. 2014, 15:30

Blonda în vârstă de 24 de ani, care are propria afacere cu pantofi în Satu Mare, se laudă chiar că i s-a propus să fie copilot la un drive test cu un bolid Ferrari, scrie atitudineaonline.ro.

Până să-i alerteze şi pe spanioli prin 112 că i s-a scurs rimelul sau alte motive de importanţă capitală, blondina din Satu Mare se ţine tare pe poziţii şi continuă să nege faptul că alertat degeaba serviciul de urgenţă.

Asta în condiţiile în care există mai mulţi poliţişti care pot depune mărturie că s-au deplasat la domiciliul tinerei, unde au găsit-o în stare de ebrietate şi au amendat-o pentru apelarea abuzivă a serviciului 112.

O ironie cumplită a sorţii a făcut ca, la fix o zi după ce a sunat la 112 pentru că i s-a rupt un toc, Daiana Feher să fi avut nevoie cu adevărat de poliţiştii pe care i-a pus degeaba pe drumuri.

Şi asta pentru că i-a fost spartă casa, de unde i s-a furat o plasmă.