FOTO. Teodora de la Insula Iubirii, blamată în mediul online, după ce a anunțat că este însărcinată: „Nu încerca să te mai ascunzi de adevăr”

La începutul acestei săptămâni, sezonul 6 de la Insula Iubirii a luat sfârșit. În marea finală, concurenții s-au văzut pentru ultima dată la bonfire pentru a anunța ce decizii au luat cu privire la relațiile lor. Cu această ocazie, Teodora și Alex au lăsat pe toată lumea cu gura cascată.

30 iun. 2022, 19:38
FOTO. Teodora de la Insula Iubirii, blamată în mediul online, după ce a anunțat că este însărcinată: „Nu încerca să te mai ascunzi de adevăr”

Alex (31 de ani) și Teodora (19 ani) au fost, fără nicio urmă de îndoială, unul dintre cuplurile care au ieșit cel mai mult în evidență la Insula Iubirii. Cei doi sunt căsătoriți, iar când au venit în show, relația dintre ei era nesigură. Cu toate acestea, ei au anunțat că vor avea un copil, ea fiind însărcinată în șase luni.

„Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun, că a rămas însărcinată! Avea deja 2 luni şi un pic de sarcină!”, a mărturisit Alex la finalul sezonului 6 al emisiunii Insula Iubirii.

Citește și: Ce s-a întâmplat în viața Teodorei și a lui Alex, după Insula Iubirii. Cei doi vor deveni părinți: „A venit mai repede împăcarea”

„A fost un şoc pentru amândoi. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră! Sunt însărcinată în şase luni, o să avem o fetiţă şi nu o să facem nuntă. Nu îmi plac mie nunţile!” – a completat Teodora.

După anunț, Teodora a publicat primele imagini cu burtica de gravidă și a fost criticată aspru

„Nu încerca să te mai ascunzi după o mască, nu ești fericită și tu știi asta cel mai bine. Dacă erai fericita nu luai deciziile pe care le-ai luat pe insula. O sa mai crești și o să-ți dai seama de greșeala pe care ai făcut-o. Sincer, îmi este mila de tine, meriți mult mai mult. Toată lumea vede ce fel de om este Alex, nu încerca să te mai ascunzi din a vedea adevărul. Ai o viață, trăiește o frumos! Nu te mai lasă manipulată! Păcat de tine și tinerețea ta!”, a comentat un internaut.

„Păcat de tinerețea ta.. Decizia de pe insulă este ceea ce ai simțit cu adevărat. Te-ai lăsat iar manipulată de Alex, îmi pare rău, mai târziu o să regreți!”, i-a scris altcineva.

„Sigur te-a lăsat gravidă intenționat ca să se asigure ca nu îl părăsești după emisiune!” / „ Wow, cine este tatăl? Ca parca te-ai despărțit de Alex!” / „Păcat de tine! Iubitul tău clar are probleme. Nu știu cum ai putut să te împaci cu el, pe bune..” / „Asta da tinerețe furată… 🙁 … Îmi pare rău că familia ta nu te-a susținut!”, și-au mai dat cu părerea și alții.

„Îmi pare rău pentru tine, se vede pe fața ta ca nu îți dorești să fii lângă el, se simte parcă ai fi forțată. Și ceva parca e putred la mijloc. Sper să ți se întâmpla ceea ce îți dorești mai încolo. Sarcina ușoară! / Te-a jucat bine! Bănuiesc că aici nici familia nu te-a susținut. Halal” – sunt doar câteva dintre multele mesaje ale internauților care nu au agreat decizia Teodorei de a rămâne în relația cu Alex.

Citește și: FOTO. Scene fierbinți la Insula Iubirii. O ispită masculină a rămas goală pușcă, în cameră cu Cerasela

Pentru a închide gurile răutăcioșilor, Teodora le-a transmis tuturor că se simte fericită că va aduce pe lume copilul lui Alex. Primesc mesaje de genul „se vede că nu ești fericită”. Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat! – a scris Teodora, într-un InstaStory.