FOTO+VIDEO: Cine este noua „Supernanny”. Emisiunea revine pe TV: „Înainte de a accepta propunerea, am vrut să mă asigur de un lucru”

Emisiunea „Supernanny" revine în forță, însă aduce o schimbare pentru spectatori. Șefii celebrului reality-show aduc un nou consilier-psiholog. 

13 ian. 2023, 21:00

Noua „Supernanny” este o figură care nu spune prea multe publicului larg, dar este motivată să-și exercite rolul ca la manual. Mai precis, este vorba despre Beatrice Busuioc, un psiholog tânăr, președinte al Asociației „Da, Poți!”.

„Una dintre valorile cele mai importante pentru mine este reprezentată de corectitudine, așa că înainte de a spune ‘da’ acestui proiect am vrut să mă asigur că în spatele unei emisiuni de divertisment am libertatea de a pune în practică intervențiile, că nu trebuie să urmez un anumit scenariu  sau așa cum o numesc unii, ‘o regie’ și că pot să fac un plan de intervenție pentru fiecare familie în parte.

Această emisiune e compusă din doi factori. Unul este echipa, cea care face prezentarea, împachetează și vă oferă un produs finit după sute de ore de muncă și al doilea factor sunt eu, specialistul, care observă, face intervenția și oferă feedback fiecărei familii în parte”, a declarat psihologul, pe pagina sa de Facebook.

 

Când începe emisiunea „Supernanny”, la Prima TV

 

Noul sezon din „Supernanny” va fi difuzat de sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00. Primul sezon al emisiunii în țara noastră a fost transmis în 2005. Irina Petrea era „Supernanny”.

Sezonul trecut a fost difuzat până în martie 2021 şi a fost prezentat de Urania Cremene.

Beatrice Busuioc este licențiată în psihologie la Universitatea din București, în 2013, la care a obținut și un master, în 2015, specializare în Psihodiagnoză și Psihoterapie Experențială. De asemenea, Beatrice Busuioc este masterandă a Universităţii UC Santa Barbara, California, cu specializarea Applied Behavior Analysis. Ea a mai studiat Public Speaking, Leadership & Coaching la Maxwell Leadership România.

„Lucrul cu copiii reprezintă zilnic o provocare. Chiar dacă îţi concepi un plan pentru şedinţa din ziua respectivă, există posibilitatea să fii suprins. De ce? Copiii sunt fiinţe atât de sincere şi imprevizibile în reacţiile lor încât dacă nu eşti creativ, spontan şi plin de energie, mai ales în cazul celor mici, există posibilitatea să îi pierzi.

Până la vârsta de 8-9 ani, copiii se bazează mai mult pe instinct decât pe judecată, ceea ce înseamnă că, independent de ce teorii încearcă părinţii să le transmită, este foarte important ceea ce fac părinţii, modelul ce îl oferă copiilor.

Iubesc ideea de a sparge tiparele încă din perioada de incubare, având acces la întreg mediul familial al fiecărui copil în parte. Nu mi-e străină ideea de a-mi petrece câteva zile alături de copil şi familie, pentru că eu sunt o ‘Super Betty’ de câţiva ani pentru părinţii şi copiii din afara ţării”, a mai comentat Beatrice Busuioc.