Franceza este cea ma SEXY limbă din lume

Publicat: Vineri, 15 Mai 2015 19:43 // Actualizat: Vineri, 15 Mai 2015 19:46 // Sursa: romaniatv.net

Franceza este limba cea mai sexy din lume, urmată de italiană și spaniolă, relevă un studiu efectuat de aplicația Babel pentru studierea limbilor străine, scrie 'Le Figaro'.

Aproximativ 14.000 de utilizatori din întreaga lume ai aplicației au fost invitați să numească accentele și limbile pe care el consideră 'cele mai sexy'.

Utilizatorii ne-francofoni au optat în cea mai mare parte (34% din voturi) pentru franceză, italiană (24,4%) și spaniolă (15,8%). Franceza conduce și în topul privitor la atracția exercitată de accentul din vorbire, fiind aleasă de 37,4% dintre respondenți. Locurile următoare, la mare distanță, sunt ocupate de accentul italian și cel englezesc.

La polul opus, apreciate drept cele mai puțin sexy limbi, se află germana și chineza.

Citeşte şi Skype Translator traduce în timp real ce vorbeşti şi e disponibil tuturor

Situația este diferită în țările francofone, unde italiana este de departe cea mai sexy limbă, cu 45% dintre opțiunile exprimate, urmată în top de engleză. Cel mai admirat accent este însă cel englez (39% din voturi), înaintea celui italian și spaniol, potrivit Agerpres.

Concluzia îmbucurătoare a sondajului este însă că limbile străine — indiferent dacă sunt sau nu sexy — nu reprezintă o barieră de netrecut pentru îndrăgostiți, având în vedere că între 83 și 95% (în funcție de țară) dintre participanți au afirmat că sunt dispuși să învețe o nouă limbă din motive sentimentale.

Dragostea ar fi un motiv suficient pentru 94,7% dintre francezi pentru a învăța o altă limbă, înclinație mai scăzută la elvețieni și nemți, dintre care doar 83% și-au exprimat disponibilitatea de a studia o limbă străină doar de dragul unei relații amoroase.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
15 mai 22:44
...un studiu efectuat de aplicația Babel pentru studierea limbilor străine, scrie ‘Le Figaro’. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
15 mai 20:07
Votează email 0 email
...efectuat de aplicația Babel pentru studierea limbilor străine, scrie ‘Le Figaro’. Citește mai departe… Franceza este cea ma SEXY limbă din lume Related
...
15 mai 20:01
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
15 mai 19:53
...Translator traduce în timp real ce vorbeşti şi e disponibil tuturor Situația este… Sursa: RTV.net

...
1
EUR
4.7556
RON
19 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H