Francois Hollande, PREŞEDINTELE NORMAL, îi dispreţuieşte pe SĂRACI, numindu-i cei FĂRĂ DINŢI

Dezvăluirile fostei prietene oficiale a preşedintelui francez, jurnalista Valerie Trierweiler, pun în pericol relaţia liderului de la Palatul Elysee cu poporul său care nu mai are încredere în preşedintele socialist, preşedintele tuturor fracezilor sau preşedintele normal, cum îi plăcea să se prezente în campania electorală şi un timp după aceea.

06 sept. 2014, 16:16
Francois Hollande, PREŞEDINTELE NORMAL, îi dispreţuieşte pe SĂRACI, numindu-i cei FĂRĂ DINŢI

Fosta Primă Doamnă neoficială a Franţei îl descrie în termeni duri pe Francois Hollande, cel mai nepopular preşedinte al celei de-a Cincea Republici, care în prezent are o cotă de popularuitate de numai 13%, cea mai scăzută pe care a avut-o vreodată vreun preşedinte francez după război, într-o carte pe care a intitulat-o „Merci pour ce Moment” (Mulţumesc pentru această clipă”, n.r.) în care povesteşte despre relaţia ei cu preşedintele francez.

Rănită în orgoliul propriu după ce a fost părăsită pentru o actriţă mai tânără cu şapte ani, fosta parteneră de viaţă a lui Hollande şi-a ales mijlocul prin care să-şi ia revanşa, publicând această carte de dezvăluiri personale.

Valerie îl demască pe bărbatul cu care a stat 9 ani, ca fiind un tip ipocrit, care îi urăşte pe cei săraci despre care vorbeşte folosind expresii  ca „cei ştirbi” sau „cei fără dinţi”, cu toate că este un preşedinte care provine dintr-un partid socialist, un preşdinte al poporului.

Citeşte şi Se pregăteşte un SCANDAL imens: Preşedintele este acuzat că MINTE TOT TIMPUL

Ziarista care l-a susţinut necondiţionat şi în campania electorală povesteşte şi cum actualul preşedinte al Franţei i-a jurat pe viaţa fiului său că nu ar fi avut vreo aventură cu Julie Gayet. În aceeaşi carte, ea descrie momentul dramatic când a aflat că Hollande o înşeală cu tânăra actriţă Julie Gayet, la care fusese văzut că se furişa pe suter, noaptea, însoţit de gărzile sale personale.

Valerie se afla la Elysee şi a suferit un şoc emoţional foarte puternic după ce zvonurile au fost confirmate. Ea s-a dus în dormitor şi a încercat să ia tranchilizante, ca să se liniştească. „Fug în dormitor, iar pastilele cad pe pat şi pe podea. Reuşesc să le prind şi înghit ce pot. Vreau să dorm. Simt furtuna care se va dezlănţui pe lângă mine şi nu am puterea să rezist”, a scris fosta parteneră a lui Hollande.

Citeşte şi ZVONUL care a ÎNNEBUNIT Franţa: Bat CLOPOTE de NUNTĂ la Elysee. Cine va fi Prima Doamnă GALERIE FOTO

Ea a mai povestit cum Hollade a încercat în repetate rânduri să se împace cu ea şi să o aducă înapoi. „Mă suna şi mă invita în fiecare seară să luăm masa împreună”, a dezvăluit Valerie. Ea l-a refuzat însă de fiecare dată. „Îmi dădea telefon după telefon… mesaje scrise … zeci de mesaje…”

Întrebat de presă despre cartea publicată de fosta parteneră de viaţă, Hollande a negat toate dezvălurile, mai ales cele privind modul lui de guvernare a Franţei şi atituninea faţă de francezii de rând, spunâd că nu i-a abandonat niciodată pe oamenii săraci şi că se află în continuare în slujba tuturor francezilor.

În schimb, Trierweiler a dat lovitura cu cartea sa, care s-a epuizat din librării în câteva ore de la lansare.