ZVONUL care a ÎNNEBUNIT Franţa: Bat CLOPOTE de NUNTĂ la Elysee. Cine va fi Prima Doamnă GALERIE FOTO

Francois Hollande şi iubita lui, actriţa Julie Gayet, s-ar căsători chiar de ziua de naştere a şefului statului francez, după o idilă secretă care l-a despărţit de fosta lui prietenă, jurnalista Valerie Trierweiler.    

21 iul. 2014, 18:07

Zvonul unei iminente căsătorii a şefului statului francez, Francois Hollande, cu tânăra actriţă Julie Gayet este pe buzele tuturor francezilor începând de la sfârşitul săptămânii trecute. În foarte scurt timp, informaţia a ajuns în presa internaţională.

Hollande ar urma să se căsătorească în data de 12 august, chiar de ziua lui de naştere. Cotidianul Le Parisien evoca, citând surse din interiorul partidului lui Hollande, un posibil mariaj între preşedintele celei de-a Cincea Republici, în perioada concediului său care va începe în data de 5 august şi se va sfârşi după zece zile. În acest interval urmează, potrivit zvonurilor, să aibă loc şi căsătoria lor, pe 12 august, chiar în ziua în care Hollande va împlini 60 de ani.

Citeşte şi IUBIRILE TUMULTOASE ale femeilor-politician GALERIE FOTO

Aceeaşi publicaţie mai scrie că tânăra actriţă pentru care Hollande a părăsit-o pe fosta lui prietenă, jurnalista Valerie Trierweiler, ar fi făcut presiuni enorme asupra lui pentru a oficializa relaţia lor cvasiclandestină printr-o căsătorie.

E scris în stele

În februarie, astrologul Elizabeth Teissier declara la MFM Radio că şeful statului francez ar putea să se căsătorească cu Julie Gayet. Teissier anticipa, potrivit cerului astral al lui Hollande şi data exactă a căsătoriei: 12 august. „O convergenţă a planetelor m-a făcut să mă gândesc că mariajul lor va avea loc chiar cu ocazia aniversării zilei lui de naştere, adică la 12 august”, spunea astrologul.

Citeşte şi SENTIMENTALISM la PALATUL PREZIDENŢIAL: Nu o mai iubeşte, dar ţine fotografia ei pe birou GALERIE FOTO

Ca şi anul trecut, când a afost întrebat de ziariştii curioşi dacă intenţionează să se căsătorească, Hollande tace mâlc şi acum. Cel puţin deocamdată. „Viaţa privată trebuie să rămână viaţă privată. Când voi avea informaţii de comunicat, o să vi le comunic. Deocamdată nu am niciuna”, le-a răspuns el atunci jurnaliştilor mai insistenţi care încercau să îi smulgă un răspuns.

Hollande nu a fost căsătorit niciodată şi a apreferat uniunile libere. Segolene Royal, tovarăşa lui de partid şi de viaţă, cu care are patru copii a fost cea mai longevivă legătură a lui, dar nu s-au căsătorit. Nici Valerie Trierweiler nu a avut norocul să devină Prima Doamnă a Franţei cu acte-n regulă, pentru că, exact atunci când relaţia lor părea mai stabilă, s-a aflat de relaţia clandestină a preşedintelui cu tânăra actriţă, care dura de vreo trei ani.

Dacă zvonul se va adeveri, la Elysee va apărea a doua Primă Doamnă celebră în timpul unui mandat prezidenţial, după Carla Bruni – supermodel şi cântăreaţă de muzică pop – care s-a căsătorit în 2008 cu Nicolas Sarkozy, după ce el devenise preşedintele Franţei.

 


loading...