Francois Hollande spune că iubita lui, VALERIE TRIERWEILER, se simte MAI BINE şi SE ODIHNEŞTE

Valerie Trierweiler este "mai bine" şi "se odihneşte" în reşedinţa din localitatea Lanterne, în apropiere de Paris, a declarat luni Francois Hollande, preşedintele Franţei.

RomaniaTV.net
20 ian. 2014, 18:06
Francois Hollande spune că iubita lui, VALERIE TRIERWEILER, se simte MAI BINE şi SE ODIHNEŞTE

Întrebat în cursul conferinţei de presă cu premierul Olandei, Mark Rutte, dacă Valerie Trierweiler rămâne „Prima Doamnă”, Hollande a răspuns: „Vă mulţumesc pentru întrebare”. „Valérie Trierweiler se simte mai bine şi se odihneşte în acest moment în reşedinţa Lanterne”, a precizat Hollande, ocolind un răspuns direct pe care ar fi trebuit să i-l dea yiaristului care i-a adresat întrebarea.

Valérie Trierweiler, partenera declarată a preşedintelui Franţei, a părăsit sâmbătă după-amiază spitalul parizian în care a fost internată pe 10 ianuarie după dezvăluirile privind o relaţie amoroasă a şefului statului cu actriţa Julie Gayet.

Revista Closer a dezvăluit relaţia preşedintelui în vârstă de 59 de ani cu actriţa de 41 de ani, în urmă cu aproape două săptămâni. Hollande a evitat, în cursul conferinţei de presă organizate săptămâna trecută la Paris, să comenteze informaţiile despre relaţia amoroasă pe care ar avea-o cu actriţa Julie Gayet şi nu a precizat dacă mai are o relaţie cu Valérie Trierweiler, partenera sa declarată, informează Mediafax.

Vezi şi Fotografie senzaţională cu Francois Hollande. Iubita oficială, amanta şi mama copiilor săi, în aceeaşi poză

Fiecare poate avea probleme în viaţa sa personală. Este şi cazul nostru. Sunt momente dureroase. Problemele private sunt tratate în mod privat, în intimitatea respectării fiecăruia. Nu este nici locul, nici momentul de a face acest lucru acum. Nu voi răspunde la nicio întrebare pe această temă azi. O voi face înainte de întâlnirea pe care o am”, a spus Hollande marţi, referindu-se la vizita oficială pe care o va efectua în Statele Unite pe 11 februarie.