Franks, despre petrecerea de la Buşteni: Sunt mormon, nu beau alcool

Şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional, Jeffrey Franks, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că a participat săptămâna trecută la o petrecere organizată la Buşteni, sponsorizată de Ministerul Finanţelor şi Banca Naţională a României, dar că are conştiinţa curată în ceea ce priveşte acel eveniment.

RomaniaTV.net
05 feb. 2012, 16:02
Franks, despre petrecerea de la Buşteni: Sunt mormon, nu beau alcool

Şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks, a spus că este de religie mormonă, nu bea alcool, nu fumează şi nu îşi permite un comportament imoral, astfel că are conştiinţa curată în legătură cu petrecerea de la Buşteni, unde doar a apreciat bucătăria tradiţională românească.

Duminica trecută, după ce am lucrat la centrul BNR, am fost invitat la o masă sponsorizată de Finanţe şi BNR, cu un meniu şi muzică tradiţională românească. Am participat la această masă şi am apreciat şi mai mult bunătăţile din România. Sunt o persoană de religie mormonă, nu fumez, nu beau alcool şi nu ne permitem un comportament imoral. Am conştiinţa curată„, a spus Franks, citat de Agerpres.

Romania TV a difuzat un material video în care apăreaa scris despre faptul că şeful FMI a petrecut la Buşteni cu şeful Fiscului, Sorin Blejnar, şi a fost dat publicităţii şi un film în care oficialul FMI dansează într-o horă.

VEZI filmul