Franţa: Înregistrare VIDEO cu incidentul terorist din incinta Aeroportului Orly

O înregistrare video obţinută de agenţia The Associated Press surprinde incidentul terorist produs sâmbătă în incinta Aeroportului Orly din Paris.

21 mart. 2017, 09:31
Franţa: Înregistrare VIDEO cu incidentul terorist din incinta Aeroportului Orly

Un bărbat a fost împuşcat mortal, sâmbătă, în incinta Aeroportului Orly din Paris, după ce a luat scurt timp ostatic un militar din dispozitivul de securitate. În aeroport a avut loc un schimb de focuri care a avut drept rezultat moartea presupusului terorist.

Associated Press a difuzat luni o înregistrare a sistemului de supraveghere video care surprinde derularea incidentului. Imaginile surprind momentul în care agresorul a luat arma militarului, o femeie, după care a ţinut-o ostatică, fiind împuşcat mortal după câteva minute de colegii acesteia.

Citeşte şi Agresorul de pe Aeroportul Orly era sub influenţa drogului şi a alcoolului când a comis atacul

Autorităţile franceze au stabilit că autorul atacului a fost Ziyed Ben Belgacem, un bărbat de 39 de ani care fusese monitorizat pentru că devenise islamist, informează Mediafax.

Secţia antiteroristă a Parchetului din Paris a iniţiat o investigaţie în acest caz, stabilind că individul a deschis focul sâmbătă dimineaţă la un filtru al poliţiei din zona Stains (Seine-Saint-Denis), rănind uşor un poliţist, după care a furat o maşină, a ajuns la Aeroportul Orly, a atacat un militar şi a fost împuşcat mortal într-un schimb de focuri cu forţele de ordine.

Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?v=vJPhmPAVGLc