Franţa: Premierul Manuel Valls a recunoscut EŞECUL verdictului judiciar dat teroristului care a DECAPITAT un preot în Biserică

Decizia justiției franceze de a-l elibera pe unul dintre autorii atacului dintr-o biserică din Franța soldat cu uciderea unui preot și de a-l plasa în regim de arest la domiciliu parțial cu obligația de a purta o brățară electronică este 'un eșec, trebuie să recunoaștem acest lucru', a declarat vineri prim-ministrul Manuel Valls într-un interviu pentru Le Monde, relatează AFP, citată de Agerpres.

29 iul. 2016, 08:16
Franţa: Premierul Manuel Valls a recunoscut EŞECUL verdictului judiciar dat teroristului care a DECAPITAT un preot în Biserică

Premierul Valls recunoaște un ‘eșec’ în soluția judiciară dată în cazul unuia dintre atacatorii din biserică. ‘Acest lucru trebuie să-i facă pe magistrați să aibă o abordare diferită, dosar cu dosar, ținând cont de practicile de disimulare foarte avansate ale jihadiștilor’, subliniază Manuel Valls, care refuză totuși să-i facă pe ‘ judecători responsabili de acest act de terorism’, informează Agerpres.

Citeşte şi Franţa: A fost identificat al doilea criminal islamist în cazul preotului decapitat în biserică

În același interviu, Manuel Valls s-a declarat de acord cu o interdicție temporară privind finanțarea din străinătate a moscheilor.