Fratele Dianei Şoşoacă s-a căsătorit în secret. Imagini de la nuntă

Fratele Dianei Şoşoacă s-a căsătorit în secret, în urmă cu o săptămână. Ceremonia religioasă, în cadrul căreia Alexandru şi Adina au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu, a avut loc la Catedrala din Otopeni

10 sept. 2021, 18:23

Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit în secret. Alexandru şi Adina au sărbătorit fericitul eveniment alături de familie și prieteni.

Fratele Dianei Şoşoacă s-a căsătorit în secret. Mama Dianei Șoșoacă,  emoționantă până la lacrimi

Citeşte şi Dosar penal după ce Diana Șoșoacă a blocat vaccinarea în Răchițeni

Cununia celor doi a avut loc în Otopeni, lângă Capitală. Invitații și mirii au fost emoționați de corul Bisericii, alcătuit din absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București.

Mama senatoarei a povestit ce s-a întâmplat la ceremonia de săptămâna trecută, cununia civilă desfășurându-se pe 2 septembrie, iar cea religioasă două zile mai târziu.

”Cu mare drag am ales punerea în scenă (surpriză atât pentru copii, cât și pentru invitați) a Ritualului Nunții în tradiția românească, la proprietatea noastră din Otopeni, urmată de ceremonia religioasă la Catedrala din Otopeni (de lângă Biserica Sf. Gheorghe din Otopeni, ai căror ctitori au fost străbunicii și bunicii mei).

Am ales acest lăcaș de cult, pe de-o parte pentru aportul adus de familia noastră de-a lungul timpului la ridicarea acestui edificiu, dar mai ales la cel al Bisericii vechi, Sf. Gheorghe, de cealaltă parte, pentru harul și darul avute de Părintele nostru duhovnic, Părintele Protopop Cristian Burcea, asistat și de aceasta dată de către Părintele Adrian Cristea, vechiul nostru prieten.

Corul Bisericii, alcătuit din absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București, cu vocile lor al căror timbru ne-a transmis vibrația cosmică a conexiunii cu Dumnezeu, fiind în complementaritate cu emoția particulară a slujbei religioase ortodoxe, au atins acel înalt și dorit spirit, numit EGREGOR!”, a povestit Alice Florescu Bleotu, potrivit Fanatik.ro. 

Citeşte şi Diana Şoşoacă, ipoteză bombă în scandalul arestării lui Florin Cîţu: Tot acest scandal vine de la domnul Ciucă, pe care mulți îl vor premier