Fratele mai mic al Raisei, fetiţa ucisă de poliţist, întreabă neîncetat unde e sora lui. Ce i-au spus părinţii pentru a-l linişti

Moartea Raisei, fetiţa de 11 ani ucisă de poliţist pe trecerea de pietoni, a cutremurat o ţară întreagă. Familia este distrusă şi încă nu poate accepta faptul că copila plină de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze e acum doar o amintire.

20 ian. 2022, 18:54
Fratele mai mic al Raisei, fetiţa ucisă de poliţist, întreabă neîncetat unde e sora lui. Ce i-au spus părinţii pentru a-l linişti

Raisa a plecat prea devreme, la doar 11 ani, lăsându-şi părinţii şi fratele mai mic cu întrebări fără răspuns. Accidentul teribil s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în Bucureşti. Un poliţist conducea maşina cu viteză şi le-a lovit din plin pe Raisa şi prietena ei care traversau chiar pe la trecerea de pietoni.

Fratele Raisei, în vârstă de trei ani, a început să pună întrebări despre sora lui. Fiind obişnuit să o vadă în permanenţă acasă, lângă el, nu înţelege de ce nu se mai joacă cu el. Cei doi erau foarte ataşaţi unul de altul şi aveau o relaţie specială.

Tatăl Raisei a povestit într-un interviu la tv cum a primit cel mic vestea că sora lui nu mai e.

”A întrebat două seri de ce nu vine Raisa acasă să doarmă și i-a spus Lili (n.r. mama fetiței) că ea vine doar noaptea să ne vegheze și că e un îngeraș de acum”, a spus tatăl Raisei la Acces Direct.

Ce făcea Raisa cu câteva zile înainte de tragicul accident

Pentru Raisa lumea s-a oprit în loc pentru totdeauna. Nu va mai avea șansa să lupte pentru visurile ei și să se realizeze, iar acest lucru îi revoltă pe cei din familie și pe cunoscuți. Era un copil vesel și plin de viață, cu preocupări specifice vârstei.

Îi plăcea să danseze, să asculte muzică, avea multă energie și era activă pe Tik Tok. Raisa posta video-uri în care dansa și se simțea bine cu prietenii ei. Le-a arătat urmăritorilor săi și cum a împodobit bradul sau care erau citatele care îi descriau cel mai bine perioada.

După decesul copilei, mii se comentarii au apărut la video-urile ei din partea colegilor, a prietenilor, celor care au cunoscut-o sau nu. Toți s-au arătat șocați de felul tragic în care s-a stins.

Printre cele pe care le urmărea Raisa pe Social Media se numără și artistele și influencerițele Andreea Bostanica și Andra Gogan. Ambele au reacționat după ce au aflat de moartea cumplită a copilei.

”Ultimul ei TikTok a fost pe piesa mea și a scris acolo că sper ca Andreea Bostanica să vadă și să îmi dea inimă, iar eu nici măcar nu am văzut. Dacă aș fi știut, dacă aș putea să o readuc, aș lua-o efectiv cu mine, i-aș da un milion de inimioare”, a spus Andreea Bostanica, cu ochii în lacrimi, într-un clip postat pe Youtube.

La rândul ei, Andra Gogan i-a dediat Raisei câteva versuri din celebra melodie „Aleluia”, lansată în 2013.

“Pentru Raisa.. Dumnezeu să o odihnească în pace.”, a scris Andra Gogan în mediul online, la clipul video postat de Raisa pe TikTok.

Citeşte şi Dezvăluire şocantă în dosarul poliţistului care a ucis-o pe Raisa şi a accidentat-o pe prietena ei. De ce nu a fost audiat agentul până acum