Fratele lui Florin Salam, în continuare la Terapie Intensivă. Soţia lui Nelu Stoian a reuşit să îl vadă: „Aşteptăm o minune”

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, se află în continuare la Terapie Intensivă, fiind infectat cu Covid-19. După îndelungi cereri, soţia bărbatul a reuşit să îl vadă, însă medicii sunt sceptici privind starea sa de sănătate.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 19:19
Fratele lui Florin Salam, în continuare la Terapie Intensivă. Soţia lui Nelu Stoian a reuşit să îl vadă: „Aşteptăm o minune”

 „Noi spunem în continuare că totul va fi bine, pentru că va fi bine, așa credem noi. Soția lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, așteptăm în continuare o minune”, a declarat o rudă apropiată a manelistului pentru Gândul.ro.

Adriana Bahmuțeanu, apropiată a familiei Stoian, a spus, că familia doreşte să îl ia acasă pe fratele lui Florin Salam, însă medicii nu sunt de acord. „Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, a declarat vedeta pentru aceeaşi sursă.

Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

Mama artistului nu se simte bine: „Familia încearcă să o protejeze”

Cea mai afectată de întreaga situaţie este mama artistului, care nu se simte bine deloc şi nici nu poate merge la mănăstire, pentru a se ruga pentru fiul lui.

Mama lui Florin Salam suferă foarte mult pentru că nu merge la mănăstire să se roage pentru băiatul ei, ea este o femeie foarte credinciosă, dar am înțeles că nu poate să meargă pentru că nu se simte bine. E bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin și familia încearcă să o protejeze, pentru că este bolnavă și ea. Femeia suferă enorm în această perioadă, pentru că nu îl aude la telefon pe Neluțu și știe că ceva nu este bine cu el. Oricum, a aflat că Nelu este la spital și i-a fost rău”, spune o apropiată a familiei Stoian.