Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

Florin Salam a dezvăluit detalii despre starea de sănătatea a fratelui său, după ce acesta a fost infectat cu coronavirus. Medicii evită să le spună ce se va întâmpla cu acesta. 

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 13:36
Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

Fratele cântăreţului Florin Salam se află la terapie intensivă după ce a fost infectat cu coronavirus. Atât manelistul, cânt şi familia acestuia sunt disperaţi pentru că nimeni nu le explică ce se întâmplă cu starea de sănătate a bărbatului. 

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Trebuie să știm starea lui. Ce putem să facem? Indiferent de situație, că este sau nu în ultima fază, trebuie să știm ce e cu el. Acum două săptămâni el s-a simțit rău. Am chemat ambulanța de la Sanador și l-au dus la Floreasca. După 4 zile, s-a simțit mai bine, i-au făcut un CT și au descoperit că are pneumonie mai severă. I-au făcut două teste de coronavirus și i-au ieșit negative.

Citeşte şi: Marcel Vela: Florin Salam a fost AMENDAT la priveghiul lui Emi Pian VIDEO

Am întrebat ce putem să facem ca să îl facem bine, să îl ducem în străinătate. Ne-au zis că este vorba despre bani. Nu poți să aduci un om aici și să îl iei între 4 scânduri. Oare faceți tot ce trebuie pentru fratele meu? Această boală este o afacere pentru mulți medici. Nu vrem ca medicii să îl folosească altcumva. Fratele meu mi-a zis: „Luați-mă de aici, că mă omoară ăștia”, așa mi-a zis fratele meu. Poate, în situația mea, sunt și alți oameni, necăjiți. Noi, care suntem cine suntem, tot nu putem să facem nimic. De vineri seara, de pe 31 iulie, nu am mai vorbit cu el. Ne-au întrebat dacă suntem țigani”, a declarat Florin Salam.

Sora lui Florin Salam a declarat că poate să facă rost și de medicamentul Redemsivir, din SUA. „Domnul Cercel ne-a spus că i-au cedat rinichii, ficatul. „Așa, și dacă i-au cedat, ce ați mai putea să faceți voi?”, așa ne-a zis domnul Cercel”, a mai spus femeia.

Citeşte şi: Emi Pian, mesaj cutremurător către presupusul ucigaş, înainte să fie omorât: „Tu şi copiii tăi sunteţi…”

Florin Salam a declarat că până în acest moment nu ştiu nici măcar dacă fratele lor mai trăieşte, pentru că nimeni nu le spune. 

„Nu vreau să-mi pierd fratele, vreau să i se dea o şansă”, a spus Florin Salam cu lacrimi în ochi.

Purtătorul de cuvânt al Institutului Clinic Matei Balș din Capitală a reacționat după acuzațiile aduse de Florin Salam, privind lipsa de comunicare în cazul fratelui său, internat cu Covid-19.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru apropiaţii lui Emi Pian. Fratele interlopului a postat mesajul în urmă cu puţin timp: „Anunţ important”

„Dincolo de starea foarte gravă a pacientului, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent. În fiecare zi, familia a fost ținută la curent cu starea pacientului. Este într-o stare foarte gravă, motiv pentru care se află la ATI și fac proceduri specifice. În fiecare zi s-a discutat cu familia într-o zonă separată, au fost puși la curent”, a declarat purtătorul de cuvânt Cătălin Apostolescu, precizând că au fost oferite explicații zilnic privind tratamentul primit de fratele lui Florin Salam.

Fratele lui Florin Salam, Neluţu, era internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca atunci când a fost infectat cu coronavirus. Acesta suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară, astfel că după ce a fost infectat cu Covid-19 organele i-au cedat treptat, iar acum se află în stare foarte gravă. 

Florin este disperat pentru că nu mai știe nimic despre fratele lui. Medicii nu i-au mai oferit nicio informație despre Neluțu și artistul, împreună cu familia s-au strând în faţa Spitalului Matei Balş şi îi cer răspunsuri medicului Streinu Cercel.