Fratele manelistului Tzancă Uraganu, în stare critică la spital

Fratele lui Tzancă Uraganu, manelistul Miraj Tzunami, are probleme mari de sănătate. Cântărețul a fost internat, de urgență, în spital.

02 aug. 2022, 08:52
Fratele manelistului Tzancă Uraganu, în stare critică la spital

Manelistul Miraj Tzunami trece prin momente dificile. Fratele lui Tzancă Uraganu, al cărui nume real este Florin Măcelaru, a fost dus, cu ambulanța, la Spitalul Fundeni din București, potrivit Fanatik.ro. Manelistul este în stare gravă şi va fi supus unor investigații medicale complexe, pentru ca medicii să vadă ce ar putea face în cazul lui și ce tratament să fi indicat.

Fratele lui Tzancă Uraganu are probleme serioase de sănătate. Bărbatul a ajuns la Spitalul Fundeni din București pentru tratament, în stare destul de gravă, chiar dacă era conștient și cooperant cu medicii.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu, anunţ devastator pentru fani. „Nu mai am putere, nu merge. Sănătatea e pe primul loc” VIDEO

Înainte de a ajunge la spitalul Fundeni, fratele lui Tzancă Uraganu ar mai fi fost internat în alt spital din Capitală. Medicii i-ar fi recomandat un tratament pe care să-l urmeze cu strictețe pentru a ține sub control afecțiunea de care ar suferi. Conform Fanatik, Miraj Tzunami ar suferi de o afecțiune hepatică destul de gravă care necesită un tratament de lungă durată.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu va fi din nou tată. Alina Marymar este gravidă pentru prima dată

Tzancă Uraganu și Miraj Tzunami sunt destul de apropiați, mai ales după ce s-au împăcat. Cei doi fraţi se certaseră  în urmă cu an și jumătate din cauza unei mașini. Mai mult, fratele mai mare al lui Tzancă i-a reproșat acestuia că nu are voce, că nu îl respectă suficient și că, de fapt, îi datorează cariera.