Tzancă Uraganu, anunţ devastator pentru fani. „Nu mai am putere, nu merge. Sănătatea e pe primul loc” VIDEO

Tzancă Uraganu este unul dintre maneliștii cei mai căutați la evenimente, iar recent a făcut un anunț cu care şi-a îngrijorat fanii.

04 iul. 2022, 16:17
Tzancă Uraganu, anunţ devastator pentru fani. „Nu mai am putere, nu merge. Sănătatea e pe primul loc” VIDEO
Tzancă Uraganu, anunţ devastator pentru fani

Tzancă Uraganu, anunţ devastator pentru fani. Tzancă Uraganu, pe numele real Andrei Velcu, și-a anunțat fanii că nu va mai cânta atât de mult pe timp de zi, din cauza oboselii pe care o resimte de ceva timp. Manelistul explicat motivul pentru care a luat această decizie și cum vor decurge show-urile lui de acum înainte. „O să pun în stop ora evenimentelor. Atât. Adică trebuia să merg la 1, 2 ziua și nu o să mai cânt la orele alea. Dacă e să cânt și eu la 5, 6 seara, bine. Dacă nu, cânt cum e acum, la o oră destul de târzie, 12, 1 noaptea! Vin și eu pregătit cum trebuie psihic, odihnit cum trebuie și pot să fac și eu spectacol pe bune. Dacă eu dorm trei ore și vin să cânt ce să mai cânt? Zice lumea „Ia uite-l pe Tzancă, ne ia la mișto!”. Nu mai am putere, nu merge. Sănătatea e pe primul loc”, a declarat Tzancă Uraganu pe canalul de YouTube WOWnews.

„Aurul” lui David Popovici, de şase ori mai puţine vizualizări pe YouTube decât ultimul hit al lui Tzancă Uraganu VIDEO

Tzancă Uraganu, anunţ devastator pentru fani. Tzancă Uraganu a performat în week-end-ul trecut la un super-eveniment organizat omul de afaceri Ionuț Marinescu cu ocazia aniversării sale. Zeci de artiști mari și vedete de televiziune s-au distrat până la ziuă la petrecerea ce a fost concepută sub numele „Șatra”. Surpriza serii a fost trupa de artiști care interpretează piesa „Fericire” și anume Loredana Groza, Jador, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Nicu Paleru și Baboiash. Pe lângă ei, au mai cântat și alți artiști precum Raluka, Damian Drăghici și Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu recunoaşte că s-a drogat: „Mai greşim, suntem tineri, anturaje, oboseală”