Fratele mai mic al preşedintelui Donald Trump, în stare gravă la spital

Robert Trump (72 de ani), fratele mai mic al preşedintelui Donald Trump, a fost internat într-un spital din New York, informează Fox News. Casa Albă nu a anunţat afecţiunea de care suferă fratele preşedintelui american, dar surse citate de postul de televiziune american spun că ar fi „foarte bolnav”. 

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 15:48

Secretarul de presă al Casei Albe, Kayleigh McEnany, a confirmat informația spitalizării fratelui mai mic al preşedintelui american și a subliniat că Donald Trump și fratele său au o relație foarte bună.

În iunie, Robert Trump a fost internat timp de o săptămână la terapie intensivă.

Robert Trump administrează holdingul imobiliar al Organizației Trump și face parte din consiliul de administraţie al ZeniMax Media. Este președintele al Trump Management, o companie în care un fond de investiții pe care îl are Donald Trump deține 25 la sută, iar restul este deținut de alți membri ai familiei Trump.

Citeşte şi Donald Trump cere schimbarea „legii duşului”: „Părul meu – nu știu despre voi – dar al meu trebuie să fie perfect. Perfect!”

Robert Trump a fost în centrul atenţiei după ce s-a adresat justiţiei, în numele familiei Trump, pentru a opri cartea pe care a scris-o nepoata sa, Mary, „Too Much and Never Enough” (Prea mult și niciodată îndeajuns – n.r.), care aruncă o lumină nefavorabilă asupra lui Donald Trump. Familia Trump a susţinut atunci că, prin cartea sa, Mary Trump încalcă un acord de confidențialitate pe care l-ar fi semnat în momentul în care a încheiat o înțelegere financiară.