Fraţii Bryan au câştigat US Open şi au egalat un record istoric

Jucătorii americani Mike şi Bob Bryan au egalat recordul de titluri la dublu la un turneu de Grand Slam, impunându-se pentru a patra oară la US Open, scor 6-3, 6-4 în finala disputată contra perechii Leander Paes/Radek Stepanek (India/Cehia, nr. 5).  

RomaniaTV.net
07 sept. 2012, 20:32
Fraţii Bryan au câştigat US Open şi au egalat un record istoric

Gemenii Bob şi Mike Bryan (34 ani) au intrat în istoria tenisului, ei egalând recordul de victorii în probele de dublu, în cadrul turneelor de Grand Slam. Cap de serie numărul 2 la US Open, aceştia au obţinut al 12 titlu de Grand Slam şi i-au egalat în palmares pe australienii John Newcombe şi Tony Roche. În finala disputată vineri, ei au câştigat cu 6-3, 6-4 disputa cu perechea indiano-cehă Leander Paes/Radek Stepanek.

În plus, Mike şi Bob Bryan au devenit cea mai titrată pereche la Grand Slam în era Open, depăşindu-i pe australienii Mark Woodforde şi Todd Woodbridge. Referitor la depăşirea perechii australiene, Mike Bryan a declarat: „Ne-am uitat până acum la The Woodies, iar să le batem recordul mi se pare un lucru incredibil, pentru că îi idolatrizam pe tipii ăştia. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care ne-am apucat de dublu„, a spus Mike Bryan. Luna trecută, fraţii Bryan au câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra.