Fraţii Dolănescu sunt chemaţi la tribunal. Ce se întâmplă cu averea regretatului artist

Fraţii Dolănescu sunt chemaţi la tribunal. Două persoane din Bucureşti au deschis un proces, prin care vor să obţină actele de proprietate ale unui imobil din sectorul 5. Cererea a fost admisă de magistrați, urmând să se stabilească procedura și alte detalii.

14 feb. 2022, 13:00
Fraţii Dolănescu sunt chemaţi la tribunal. Ce se întâmplă cu averea regretatului artist
Fraţii Dolănescu sunt chemaţi la tribunal

Fraţii Dolănescu sunt chemaţi la tribunal, într-un proces care pare să se desfăşoare pe o lungă perioadă de timp. Ionuț și Dragoș ar putea pierde în instanță dreptul de proprietate.

Miza pe care o au cei doi bucureșteni este reprezentată de o casă cu șase camere și un teren de 342 mp, fraţii Dolănescu fiind co-proprietari în contractul de vânzare – cumpărare.

Citeşte şi: Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”

Fraţii Dolănescu sunt chemaţi la tribunal

Admite în principiu cererea de partaj formulată de reclamanţii Munteanu Eugen şi Marin Olga, în contradictoriu cu pârâţii (…) Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, (…) Dolănescu Ionuţ (…). Stabileşte bunurile supuse împărţelii ca fiind următoarele:

Dreptul de proprietate asupra terenului în suprafaţă de 342 mp şi construcţiei edificată pe acesta, din cărămidă, compusă din 6 camere, bucătărie, hol, 2 pivniţe, WC (curte), situate în sector 5, Bucureşti, menţionate în contractul de vânzare cumpărare. 

Constată că au calitatea de coproprietari cu privire la bunurile supuse împărţelii, următoarele persoane, cu următoarele cote din dreptul de proprietate:

– reclamanţii Munteanu Eugen şi Marin Olga, cu o cotă de 3/6 din masa partajabilă;

– pârâtul Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu o cotă de 1/4 din masa partajabilă;

– pârâtul Dolănescu Ion, cu o cotă de 1/12 din masa partajabilă”, se arată în decizia magistraților, conform spynews.ro.