Fraţii Kouachi, atacatorii de la Charlie Hebdo, au fost înmormânaţi

Said şi Cherif Kouachi, autorii atacului de la Charlie Hebdo, soldat cu moartea a 12 oameni, au fost înmormântaţi în Franţa. 

RomaniaTV.net
18 ian. 2015, 11:37
Fraţii Kouachi, atacatorii de la Charlie Hebdo, au fost înmormânaţi

Saïd Kouachi a fost înmormântat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Reims, iar Cherif a fost înmormântat sâmbătă cu puţin înainte de miezul nopţii la periferia Parisului, unde acesta locui. Locurile în care au fost înmormântaţi cei doi jihadişti sunt secrete întrucât nu s-a dorit ca mormintele să devină loc de pelerinaj. Rudele nu au dorit să participe la înmormântare.

Said şi Cherif Kouachi sunt autorii atacului comis în data de 7 ianuarie 2015 la sediul revistei satirice Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi şi 11 răniţi. Printre victime s-au numărat directorul publicaţiei, Stéphane Charbonnier (Charb), şi alţi trei cunoscuţi caricaturişti – Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) şi Georges Wolinski (Wolinski).

Citeşte şi Teroare la Paris: Islamişti AU FILMAT ATACURILE de la Charlie Hebdo şi magazinul evreiesc cu camere GoPro

Atacul a avut loc după ce Charlie Hebdo l-a ironizat în paginile tale pe Profetul Mahomed şi lumea islamică, atrăgând astfel multă ură din partea islamiştilor care au încercat să se răzbune.