Fraţii lui Emi Pian, scoşi de urgenţă din arest şi duşi la Poliţia Capitalei. Noi detalii din anchetă

Frații lui Emi Pian au fost aduși la Poliția Capitalei pentru a le fi aduse la cunoștință obiectivele unor noi expertize criminalistice. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii vor face teste ADN pentru a stabili exact cine a folosit cuțitele și restul armelor albe ridicate de anchetatori de la locul scandalului.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 13:00
Fraţii lui Emi Pian, scoşi de urgenţă din arest şi duşi la Poliţia Capitalei. Noi detalii din anchetă

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în urmă cu două săptămâni, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei. 

În urma morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, un tânăr de 26 de ani, membru al clanului Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind considerat principalul suspect. 

Citeşte şi: Dezvăluiri şocante despre asasinarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Fraţii lui au vrut să-l UCIDĂ pe agresor

De asemenea, anchetatorii i-au reţinut şi pe doi dintre fraţii lui Emi Pian, Graţian şi Ciprian, dar şi pe un văr de-ai lor, pentru că ar fi încercat să-l omoare pe Richard Emanuel Gheorghe. Ulterior, cei trei au fost arestaţi.