Frații Pavăl își extind afacerile în afara țării. Patronii Dedeman au cumpărat Hotelul Gardone din Italia și vor investi peste 45 de milioane de euro în imobil

Frații Pavăl, patronii Dedeman, au cumpărat Hotelul Gardone de lângă lacul Gardone, Italia, și vor investi 45 de milioane de dolari în imobilul construit în 1884.

24 mai 2023, 14:55
Frații Pavăl își extind afacerile în afara țării. Patronii Dedeman au cumpărat Hotelul Gardone din Italia și vor investi peste 45 de milioane de euro în imobil
Frații Pavăl își extind afacerile în Italia

Pavăl Holding și Apex Alliance au achiziționat celebrul Grand Hotel Gardone, cosntruit în 1884 pe malul lacului Garda din Italia, conform unui comunicat de presă transmis de cele două companii, potrivit Ziarul de Bacău.

Hotelul va fi deschis în luna iunie 2023, iar la începutul anului 2023 imobilul va initra într-un proces de renovare și restaurare în care vor fi investiți 45 de milioane de euro, pentru a-l aduce la un nivel de 5 stele.

Citește și: Frații Pavăl dau o nouă lovitură pe piața de achiziții. Proprietarii Dedeman vor să preia complet Cemacon

Frați Pavăl au planuri mari pe plaiurile italienești

Operatorul hotelier oficial este Apex Alliance Management.

„Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională”, a declarat Karina Pavăl, vicepreședintele Pavăl Holding.

Grand Hotel Gardone, construit în stil clasic, a devenit celebru datorită arhitecturii și grădinilor sale superbe, dar și a accesului privat către malul lacului și a celor 167 de camere cu priveliște spre lac.

Citește și: Super-afacere pentru Frații Pavăl. Antreprenorii români investesc 4,5 milioane de euro dintr-un foc

Aici au stat în trecut personalități precum Winston Churchill, Gabriele „Poetul” D’Annuzio, Regele George al Saxoniei, poetul laureat al Premiului Nobel Paul Heyse, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.