Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, noi investiţii pe piaţa imobiliară în Bucureşti

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman, au cumpărat un teren de la Transporturi Auto Filaret, care întregește terenurile fostelor fabrici Industria Iutei și Comatchim Internațional, preluate deja după tranzacții de circa 14 milioane de euro. În locul fostei zone industriale din apropierea parcului Carol vor fi construite apartamente.

28 sept. 2022, 12:21
Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, noi investiţii pe piaţa imobiliară în Bucureşti
Proprietarii Dedeman vor achiziționa o fabrică de cărămizi în 2023

Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, fac noi investiţii pe piaţa imobiliară în Bucureşti. Compania Dedeman, deţinută de frații Dragoș și Adrian Pavăl, a cumpărat un teren în suprafață de circa 3.000 de metri pătrați de la Transporturi Auto Filaret, proprietarul service-ului autorizat BMW Filaret, anunţă profit.ro. Retailerul a și început demersurile pentru desființarea construcției existente pe acest teren.

Citeşte şi: Uriaş! Fraţii Dedeman se pregătesc să plătească 400 de milioane de euro pe asta! E cea mai mare tranzacţie imobiliară din istoria României! Uite ce clădiri vor cumpăra

După noua achiziție, cu tot cu terenurile fostelor fabrici Industria Iutei și Comatchim Internațional, Dedeman a ajuns la circa 6 hectare de teren în apropierea parcului Carol.

„Deocamdată nu am stabilit o destinație pentru acest teren, încă studiem oportunități de valorificare“, au transmis reprezentanții Dedeman pentru Profit.ro.

Citeşte şi: Frații Dedeman cumpără România bucată cu bucată! Tocmai au plătit 5 milioane de euro pe 15 hectare de teren fix lângă canalul Dunăre – Marea Neagră