Fraţii Pavel, check-out la Grand Hotel Gardone, investiţia de lux – 45 de milioane de euro – din Italia

Pavăl Holding și Apex Alliance au achiziționat celebrul Grand Hotel Gardone, construit în 1884 pe malul lacului Garda din Italia.

06 oct. 2023, 23:22
Fraţii Pavel, check-out la Grand Hotel Gardone, investiţia de lux – 45 de milioane de euro – din Italia

Pavăl Holding și Apex Alliance au cumpărat hotelul Gardone din Italia în primăvara aceasta și au anunțat că vor fi investite 45 de milioane de euro în renovarea lui, el fiind deschis în vara lui 2023.

Citește și: Super-afacere pentru Frații Pavăl. Antreprenorii români investesc 4,5 milioane de euro dintr-un foc

Hotelul mai este deschis doar luna aceasta. Pentru luna noiembrie nu se mai pot face rezervări pe site-ul hotelului sau pe platforma Booking.com, iar unitatea a anunțat că se închide pentru marea renovare, scrie economica.net

La începutul anului 2024, hotelul va intra într-un proces de renovare și restaurare care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro și va plasa Grand Hotel Gardone pe harta hotelurilor premium de 5 stele, au anunțat cele două companii atunci când au cumpărat hotelul.

Investitorii Apex Alliance și Pavăl Holding se angajează să conserve bogata istorie a hotelului, care timp de decenii a captivat vizitatorii prin eleganța sa atemporală, în timp ce vor realiza noi dezvoltări interesante. După finalizarea renovărilor în primăvara anului 2026, hotelul va deveni o proprietate premium de 5 stele, afiliată unui renumit lanț internațional.

Frații Pavăl își extind afacerile în afara țării. Patronii Dedeman au cumpărat Hotelul Gardone din Italia și vor investi peste 45 de milioane de euro în imobil
„Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională”, a declarat Karina Pavăl, vicepreședintele Pavăl Holding.

Grand Hotel Gardone, construit în stil clasic, a devenit celebru datorită arhitecturii și grădinilor sale superbe, dar și a accesului privat către malul lacului și a celor 167 de camere cu priveliște spre lac.

Printre oaspeții de seamă din trecut se numără Winston Churchill, Gabriele „Poetul” D’Annunzio, Regele George al Saxoniei, poetul laureat al Premiului Nobel Paul Heyse, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.