Fraţii Tate, din nou în faţa instanţei. Vor să scape de arestul la domiciliu: „Până la final, se va face dreptate”

Andrew Tate şi Tristan Tate s-au prezentat, vineri, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, sperând să scape de arestul la domiciliu şi să primească, în schimb, control judiciar.

19 mai 2023, 13:58
Fraţii Tate, din nou în faţa instanţei. Vor să scape de arestul la domiciliu: „Până la final, se va face dreptate”

Fraţii Tate, din nou în faţa instanţei. Pe 21 aprilie, Tribunalul Bucureşti a decis prelungirea mandatelor de arestare la domiciliu cu încă 30 de zile, atât pentru cei doi fraţi, cât şi pentru cele două femei care i-au ajutat. Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie 2022, acuzaţiile fiind formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă, iar cei doi fraţi au fost plasaţi în arest la domiciliu pe 31 martie 2023.

Citeşte şi: Fraţii Tate îşi vor cenzura postările controversate: „Viaţa lor s-a schimbat”. Poliţia îi vizitează şi noaptea în arest la domiciliu

La sosirea la tribunal, cei doi au fost întrebaţi dacă speră să-și recupereze bunurile și banii pe care anchetatorii au pus sechestru, iar unul dintre fraţi a răspuns: „Probabil i-au cheltuit!”.

Citeşte şi: Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Cum reuşesc acest lucru

Între timp, Andrew Tate a scris un nou mesaj pe contul său de Twitter: „O să aflu dacă rămân închis în casă, cu poliția la ușă. Anul acesta nu am fost liber nici măcar o zi”.